Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bırakan, çok, iki, kadın, kemal’in, mustafa, sevdi, yaşamında

Beni İki Kadın Çok Sevdi - Mustafa Kemal’in Yaşamında İz Bırakan İki Kadın

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mustafa Kemal, Fikriye Hanım ve Latife Hanım''ı kastederek söylediği, "Beni iki kadın çok sevdi" sözleriyle, onların kendi hayatı için taşıdıkları büyük önemi ve değeri anlatmaya çalışmıştır

Bu derin sevgi her iki kadın için de, sonu büyük acı ile biten bir sevda oldu Fikriye Hanım, hayatının baharında acı bir ölümle "Gazi Paşa"smdan ayrıldı Latife Hanım da, boşandıktan sonra "Mukaddes Paşa"sının ölümünü görerek, hayatının sonuna kadar acı bir yalnızlık ve suskunluk içinde yaşadı

Ankara''dan yel gibi geçen bu iki kadın, Mustafa Kemal''in hayatında olduğu kadar, Çankaya Köşkü''nde, Milli Mücadele''de, zafer günlerinde ve Türk devriminin ilk yıllarında, bugün de yarın da unutulmayacak değerde izler bıraktılar

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
19,80 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com