Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gerçekler, korkular

Korkular Değil Gerçekler

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Korkular Değil Gerçekler

Korkular Değil Gerçekler

Korkular üzerinden siyaset yapmak insanların hayatlarını etkilemek küresel bir boyut kazanmış durumda Bu korkular arasında en fazla etkili olan ve göze en çok çarpan ise çevre ile ilgili olanlar Bu korku öyle baskın bir hale geldi ki sizin için sıradan hale gelmiş bir tüketim alışkanlığınız (örneğin, plastik kap kullanmak gibi) basit bir sohbet esnasında sizin bencilce tüketim yaparak dünyayı mahfeden bir cani olmakla suçlanmanıza neden olabiliyor Bu konular hakkında popüler yanılgıları yanlışlayacak kadar bilginiz yok ise yapabileceğiniz en iyi savunma "bilinçsizliğiniz" için özür dilemek ya da dünyayı umursamaz bir tavır takınmak olacaktır
Peki, ilkokul kitaplarından günlük gazetelere, kahvehane sohbetlerinden entelektüel tartışmalara kadar her yanımızı kuşatmış bu çevre felaketleri senaryoları ne kadar doğru? Gerçekten, dünyamız küresel olarak ısınıyor mu, aşırı nüfus artışı insanlığı açlığa mı sürüklüyor, doğal kaynaklar hızla tükenmekte midir, alıştığımız hayat standartlarını koruyarak çevreyle uyumlu bir hayat sürdüremez miyiz? Korkular Değil Gerçek, bu ve benzeri pek çok sorunun kökenindeki yanılgıları ortaya çıkararak yediden yetmişe çevresel felaket senaryolarız vazifesi görüyor

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
8,12 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com