Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cemil, dünyası, meriç'in

Cemil Meriç'in Dünyası

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cemil Meriç'in Dünyası

Cemil Meriç'in Dünyası

“Bir çağın vicdanı olmak isterdim; bir çağın, daha doğrusu bir ülkenin İdrakimize vurulan zincirleri kırmak, yalanları yok etmek, Türk insanını Türk insanından ayıran bütün duvarları yıkmak isterdim Muhteşem bir maziyi daha muhteşem bir istikbale bağlayacak köprü olmak isterdim; kelimeden, sevgiden bir köprü Ben bu mazlum medeniyetin sesi olmak istiyorum En büyük tehlike, uzun zamandır müptela olduğumuz yobazlık Bize düşen, dertlerimizi ömür boyu gönüllerinde taşıyan insanlara sevgiyle eğilmek ve “hödük” idrakimize hata gibi gelen kusurları cımbızla ayıklamaya kalkışmamak Türk insanı irfandan önce sevgiye ve anlayışa muhtaçtır” Cemil Meriç

“Bu Ülke,” “Umrandan Uygarlığa”, “Bir Dünyanın Eşiğinde”, “Jurnal” gibi sıra dışı eserleri dilimize kazandıran düşünce hayatımıza yön veren isimlerinden Cemil Meriç sadece geçmişte olup bitenleri anlamak için değil, bugünü anlamak için de yeniden okunmayı ve anlaşılmayı hak ediyor

Günümüz tarih araştırmacılarından Mustafa Armağan, Cemil Meriç’in renkli dünyasına davet ediyor okuru Bu okyanusa açılmadan önce alınacak “yüzme dersleri” de diyebiliriz yaptığına Armağan, bir yandan onun düşüncelerini, birikimini, yöntemini ortaya çıkarırken, öbür yandan kişisel olarak tanıdığı Cemil Meriç’ten hareketle ilk tanışmalarını, Hatay’da Cemil Meriç’i ortaya çıkaran farklı arka planı, onu farklı kılan sebeplerin üzerine gidiyor

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
13,86 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com