![]() |
Efendi Teröristler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Efendi TeröristlerEfendi Teröristler · “Yahudi devletinin sınırları, sonsuza dek kesinleşmeyecektir ![]() David Ben Gurion, İsrail Başbakanı · “Terörün bir savaş yöntemi olarak kullanılması engellenemez…Bizim için terör, bugünkü koşullarda siyasi bir savaşın bir parçasıdır ![]() · “Filistinli Müslüman Araplar, iki ayaklı iğrenç hayvanlardır ![]() Menahem Begin, İsrail Başbakanı · “Zaman içinde Filistin’in tamamına yayılacağız ![]() ![]() ![]() · “Eğer ben sıradan bir İsrail vatandaşı olsaydım ve bir Filistinliyle karşılaşsaydım, yemin ederek söylüyorum ki, ben o Filistinliyi yakarak öldürür ve öldürmeden önce ona eziyet ederdim ![]() Ariel Şaron, İsrail Başbakanı · “Siyonizm, bir tür ırkçılık ve ırkçı ayrımcılıktır ![]() ![]() · “Hiçbir ülkenin hiçbir biçimde kesin toprak mülkiyetini kabul etmiyoruz ![]() David Ben Gurion, İsrail Başbakanı · “Ben askerlerimi, Arap kızlarının ırzlarına geçmeleri yolunda cesaretlendirdim ![]() ![]() ![]() · “Siyonist teröristler, Filistinli Müslüman çocukları, kafalarına sopalarla vura vura öldürdüler ![]() ![]() ![]() · “Parayla toprak almayacağız ![]() ![]() · “Yüz yıla yakındır, yalnız Filistin halkının değil, Yahudi halkının da çektiği acıların, dökülen kanların sorumlusu, Siyonistlerdir ![]() ![]() Haham Yisroel David Weiss, Washington, 14 Nisan 2004 · “Günümüzün Arap dünyası, barbarların dünyasıdır ![]() ![]() · “Yahudi dininin temel ilkesi, ‘Haşmadat goyim’ yani Yahudi olmayanların imhasıdır ![]() · “Filistinliler, tıpkı çekirgeler gibi öldürülmelidir…kafaları kayalara ve duvarlara çarpılarak parçalanmalıdır ![]() · “Bizim vereceğimiz her bir kurban karşılığı, 1000 Filistinli öldürülmelidir ![]() ![]() ![]() · “ABD’li her politikacı, ister New York eyaletinin kuzeyinde küçük bir bölgede kampanya yürüten birisi olsun, isterse bir başkan adayı olsun, kendisini İsrail’in koşulsuz destekçisi ilan etmek durumundadır…” Prof ![]() Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 10 ![]() ![]() 20,29 TL |
![]() |
![]() |
|