Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
basmacılar, enver, isyanı, paşa, yediveren

Enver Paşa Basmacılar İsyanı (Yediveren)

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Enver Paşa…
Türk tarihi üzerine yaptığı çalışmalarla kendinden söz ettiren, Tarihçi-Yazar İlyas Kara’nın; Enver Paşa/Basmacılar İsyanı adını verdiği elinizde tuttuğunuz çalışmasıyla büyük bir ses getireceğinden eminim
Türk tarihinin en önemli karakterlerinden biri olan Enver Paşa’nın hayatını ve Orta Asya’daki Türk-Rus ve Çin hâkimiyet mücadelesinin 16yüzyıldan 20yüzyıllın başlarına kadar geçirdiği evreleri en ince ayrıntısına kadar anlatıyor kitap Türkistan Davasına başka bir gözle bakmamıza yardımcı oluyor Ayrıca ana kaynaklara dayanan ve dipnotlarıyla derinlemesine bilgi edinmemize yardımcı olan bu eserin akademisyenler içinde başvuru kaynağı olacağını düşünüyorum
Enver Paşa’nın, Orta Asya Türk topluluklarına yardım amacıyla yaptığı çalışmalar, Türkistan Harekâtına katılışı ve Rusya’nın sömürgesi altında katliamlar yaşayan, sürgünler gören Türk ailelerinin yürek burkan hikâyeleri, devrin ileri gelen Türk liderlerinin önderliğinde ayaklanan Genç vatanseverlerin kahramanlık destanını bir solukta okuyacaksınız Bu kıymetli eserin, Türk gençliğinin başucu kitabı olması gerektiğine inanıyorum

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
9,89 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com