Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
apo, derin, devlet, pilot

Apo, Pilot ve Derin Devlet

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kim Bu ‘PİLOT’ ?

Uğur Mumcu bu soruyu sordu ve çok kısa süre sonra öldü…

§ Öcalan, ajan olduğu ileri sürülen ‘Ağrılı Pilot Necati’ ile nasıl tanıştı?

§ ‘O benim cankurtaran simidimdir’ diyerek neyi kastetti?

§ ‘MİT bizi kullanmak istedi biz de onları’ dedi mi?

§ Örgütü tarafından ajan olduğu ileri sürülen pilotu uyarılara rağmen neden koruma gereği duydu?

§ Hangi eylemleri birlikte yaptılar?

§ PKK’nın kuruluşunda Pilot’un nasıl bir rolü vardı?

§ Öcalan’ın istihbaratçı olan eski kayınpederi ‘Ben kızımı devlete gelin verdim’ diyerek ne anlatmak istedi? Yoksa Öcalan’ın eski karısı Kesire Öcalan’da mı, istihbaratçıydı?

§ Uzun yıllar yeri bilinmeyen Pilotun mezarı nasıl oldu da birden bire esrarengiz bir şekilde ortaya çıktı? 1982’de öldüğü sanılan, Pilot Necati Kaya yaşıyor mu?

§ Pilot Necati Kaya’nın oğlu babası hakkında neler söylüyor?

§ Geçmişte yaşanan Apo ve Pilot Necati Kaya ilişkisi ile ilgili iddialar derin bir sır ve puslu bir mazi olarak kalmaya devam edecek mi? Yoksa bu kitap sayesinde pus biraz olsun dağılacak mı?

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
10,14 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com