Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
efsaneler, gerçekler, izinde, mitler, tarihin

Tarihin İzinde Efsaneler Mitler Gerçekler

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

1971 Yılında bir gösteride gözaltına alınan işçi Ahmet Karakuş, o yıllarda tutukevine dönüştürülen Yıldırım Bölge İnzibat Karakolunun gözetim yerine getirilir Orada Deniz Gezmiş ve arkadaşlarıyla tanışır O yılların öğrenci liderinin şu sözleri söylediğine tanık olur ''Tarih sadece galip gelenlerin ve yenilenlerin değil, aynı zamanda insanları ezenlerin ve ezilenlerin tarihidir İnsan topluluklarını sömürenlerin ya da bir takım kişi ya da gruplar tarafından sömürülenlerin tarihidir Bu anlamda aynı zamanda baskıya ve zulme direnenlerin tarihi olacaktır" Bu cümleler yazarın düşüncelerine adeta kazınır O yıllardan başlayarak İnsanlık Tarihinin ilk dönemlerinden bu güne Tarihin izini sürmeye başlar Mitolojiyi, efsaneleri ve tarihi gerçekleri araştırır Sonuç olarak bulguladığı tarihi gerçekleri bir kitapta bir araya getirir İşte elinizdeki bu kitap yazarın 40 yıl boyunca TARİHÎN İZİNİ sürerek yaptığı çalışmaların ürünüdür

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
7,92 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com