Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
deniz, gezmiş, ihanettir, unutmak

Unutmak İhanettir Deniz Gezmiş

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Devrimci gençlik Amerikan emperyalizmine ve oportünizmine karşı duran gençliktir Onların görevi sayısının azlığına düşmanın çokluğuna bakmadan Amerikan emperyalizmine karşı sonuna kadar dövüşmektir O en iyi biçimde karar veren ve uygulayandır O boş gecelerini değil boylu boyunca ömrünü bu kavgaya verendir
Mustafa Kemal sağ olsaydı bugün çok şaşırırdı İddianame baştan beri sırf kelle istemek maksadıyla hazırlanmıştır Şeklen de hukuk mantığından mahrumdur Hukuki kıymet ve değerden mahrumdur 21 yılın hesabını 21 gençten sormak maksadıyla ve suçluların telaşı içerisinde hazırlanmış bir iddianamedir
Ben şunu iddia ediyorum ki hareketimiz tamamen Anayasal bir harekettir Anayasa'nın başlangıç ilkesinde belirtilen ulusun zulme karsı direnme hakkını kullandık Bu sebeple Anayasal bir davranışta bulunduk Yaptıklamızın haklı olduğuna inanıyorum Halen de bu inancı taşıyorum
Türkiye'nin bağımsızlğından başka bir şey istemedim
Ve bu sebeple Amerikan emperyalizmine ve işbirlikçilerine karşı mücadele
verdik
Bundan dolayı da ölümden korkmuyoruz
Onu ancak işbirlikçiler düşünsün
Ve ancak onlar kendi canının telaşına düşsün
Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan
etmekten onur duyuyorum
Bu bağımsızlık düşüncesini mezara kadar götüreceğiz
Ernesto…

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
8,79 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com