![]() |
Karapapaz Makarios’un İntikamı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karapapaz Makarios’un İntikamıKarapapaz Makarios’un İntikamı Eğitimci-Yazar Recep ÇETİN, doğduğu ve yaşadığı belde olan ORMANLI üzerinde çeşitli çalışmalar ve incelemeler yapmaktadır ![]() ![]() Bu kitabında ÇETİN, Kdz ![]() ![]() Makarios hakkında ansiklopedik eserlerde yeterli bilgi görmediğinden ve küçük yaşlardan itibaren duyduğu bilginin kayıtlara geçmemiş olduğundan hareketle, bu kitap çalışmasını sürdürmüştür ![]() Türkiye’nin önemli sorunlarından biri olan Kıbrıs Sorunu üzerine çalışan ve kafa yoran ve de “Acaba bu sorunun kaynağını bulmada bizim de bir katkımız olabilir mi?” heyecanıyla yola çıkan ÇETİN, “Ben üzerime düşeni yapmakla mükelleftim ve yapmaya çalıştım ![]() Çok güzel bir kitap olmuş ![]() Elinize sağlık ![]() İyi araştırılmış, bulgular desteklenmiş… Anadolu’daki Rum nüfusunun ne olduğu iyi analiz edilmiş ![]() Yazarı kutlarım ![]() Kitabı keyifle okudum ve Kütüphanemde referans kitap olarak ayrı bir bölüme koyacağım ![]() Sevgi ve Saygılarımla Prof ![]() ![]() KKTC Cumhurbaşkanı Danışma Kurulu Üyesi Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 10 ![]() ![]() 12,17 TL |
![]() |
![]() |
|