Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
demokrasi, iktidarda, sosyal

İktidarda Sosyal Demokrasi

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İktidarda Sosyal Demokrasi, yönetimde bulunan sosyal demokrat partilerin yönetim biçimlerini karşılaştırmalı bir şekilde inceliyor Yazarlar, Amerika Birleşik Devletleri’nde, Fransa’da, Almanya’da,
Hollanda’da, İsviçre’de ve Danimarka’da geleneksel sosyal demokratik hedefler ve araçların doğasını dikkatle ele alarak, sosyal demokrat partilerin özellikle mali konular, işsizlik ve sosyal politika
hususunda nasıl tavır aldıklarına odaklanıyor Yazarlar, temel anlamda sosyal demokrat hükümetlerde üç politik model belirliyorlar: Geleneksel, modernleşmiş ve liberalleşmiş sosyal demokrasi Bu modeller arasındaki karşılaştırmalı analiz kitap boyunca yapılmaktadır Bazı durumlarda altı ülke arasında politikalar ve performanslar arasında farklılıklar olsa da sosyal demokratik partilerin duruşları, sosyal demokratik bir hükümetin hangi konularda nasıl bir yol haritası izleyeceğinin ipuçlarını bize veriyorlar

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :

• Diğer:
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
27,45 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com