|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
apocrypha'sı, dair, insanlığın, ta'likat, tevrat'a, tora |
![]() |
İnsanlığın Apocrypha'sı - (Tora ve Tevrat'a Dair Bir Ta'likat) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İnsanlığın Apocrypha'sı - (Tora ve Tevrat'a Dair Bir Ta'likat)İnsanlığın Apocrypha'sı - (Tora ve Tevrat'a Dair Bir Ta'likat) Tanrıyı Tanımak İçin Bir Adım Daha Atmak Değerli okur; Dinler tarihine yapacağımız yolculuğa ait bu ikinci kitapta; Kur’an’da da bahsi geçen Lut kavmi, Sodom ve Gomoro’nun helakı, Adem, Nuh, İbrahim, İshak, Yakup, Yusuf, Musa, Davut ve Süleyman’ın tarihsel izlerini, Yahudilerin kutsal kitabı Tora ve Müslümanların kutsal kitabı olan Kur’an ile ilişkisi üzerinden incelenerek kaleme alınmış bir çalışmadır ![]() Kadim bir öğreti olan okültizm, doğa ve evren yasalarını kavrama bilgisini içerir ![]() ![]() Pekiyi bu tek Tanrı ve Tanrılar kimdi? Şayet bir Yaratıcıdan bahsediliyor ise onu kim bilebilir? Ancak O’na yolculuk yapılabilir ![]() ![]() ![]() Tanrılar da bizim gibi ete ve kemiğe bürünmüş, bize benzemekteydiler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşte bu kitapla beraber; Tanrıyı Tanımak İçin Çıktığımız Yolculuğa, Bir Adım Daha Atmış Olacağız… Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 10 ![]() ![]() 28,32 TL |
![]() |
![]() |
|