Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çizgifilimdeki, hakkında, kimdir, kit, kitin, red, özelliği

Red Kit - Red Kit Kimdir? Red Kit'in Çizgifilimdeki Özelliği Nedir? Red Kit Hakkında

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Red Kit - Red Kit Kimdir? Red Kit'in Çizgifilimdeki Özelliği Nedir? Red Kit Hakkında

Red Kit - Red Kit Kimdir? Red Kit'in Çizgifilimdeki Özelliği Nedir? Red Kit Hakkında Red Kit - Red Kit Kimdir? Red Kit'in Çizgifilimdeki Özelliği Nedir? Red Kit Hakkında

Gelmiş geçmiş en hızlı silah çeken kovboydu, gölgesinden bile hızlı ateş eder, sürekli Joe, Jack, William ve Avarel Dalton kardeşlerin peşinden koşar, aptal köpek Rin Tin Tin'in başını beladan kurtarır, emektar atı Düldül ile muhabbet ederdi
Red Kit herkesin sevdiği bir klasikti, Milliyet gazetesi yıllarca bunun çizgi romanını vermişti Red Kit her maceranın sonunda ortadan kaybolur, batan güneşe doğru atını sürerken, ben yalnız bir kovboyum diye şarkı söylerdi Kıyafeti hep aynıydı, ama yıllar sonra sigara içmeyi bırakmış, onun yerine ağzında bir ot taşır olmuştu
Sarah Bernhard'la, Kalamiti Jane ile maceralar yaşamış, bir keresinde Nensi diye bir kızla nişanlanmıştı Çinli çamaşırcı, akbaba cenaze levazımatçısı en sevilen tiplerdendi Posta arabası şirketi Wells Fargo Co sloganı Yolculukta Banko idi Kızılderililer'le barış çubuğu içer, Papatya Kasabası'nı korur, posta arabalarına eşlik ederdi Kusursuz adamdı Aşıktım herhalde ben Red Kit'e

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com