Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ayarları, cpu, denir, kullanımı, neye, olmalıdır

Cpu Nedir? Cpu Kullanımı Kaç Olmalıdır? Cpu Neye Denir? Cpu Kullanımı Ayarları

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cpu Nedir? Cpu Kullanımı Kaç Olmalıdır? Cpu Neye Denir? Cpu Kullanımı Ayarları

Cpu Nedir? CPU Kullanımı Kaç Olmalıdır? Cpu Neye Denir? CPU Kullanımı Ayarları
Cpu Nedir? CPU Kullanımı Kaç Olmalıdır? Cpu Neye Denir? CPU Kullanımı Ayarları

Cpu kullanımı bilgisayarın herhangi bir işlem yapmasına göre değişir mesela şuanda benim benim Cpu kullanımı %15 de bunun yükselip alçalma sebebi işlemcinin yükte olduğunu gösterir yani herhangi bir program vs yada mausun hareket etmesi buna etkendir internet tarayıcısı msn ve bunun gibi araçlarda Cpu kullanımını değiştirir Cpu ve SD kullanımı sizi acaba pc de bir sorunmu var sorusuna yöneltmesin bu gayet normal ve olması gereken birşeydir Eğer herhangi bir işlem yapmıyor ve Cpu , SD kullanımı sabit birşekilde yüksek değerlerde duruyorsa ( örn: %50 veya üstü) ve pc de donmalar yada kasmalar oluyorsa ozaman bir sorun var demektir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com