|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
hazırlama, hazırlanır, olmalı, oluşturulur, örnekleri, özgeçmiş |
![]() |
Cv Nasıl Hazırlanır? Özgeçmiş Nasıl Oluşturulur? Cv Hazırlama Örnekleri Nasıl Olmalı? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cv Nasıl Hazırlanır? Özgeçmiş Nasıl Oluşturulur? Cv Hazırlama Örnekleri Nasıl Olmalı?CV Nasıl Hazırlanır? Özgeçmiş Nasıl Oluşturulur? CV Hazırlama Örnekleri Nasıl Olmalı? CV Nasıl Hazırlanır? Özgeçmiş Nasıl Oluşturulur? CV Hazırlama Örnekleri Nasıl Olmalı? Ö R N E K T İ R Tunç ER Tel: 0 (212) 338 26 99 0 (533) 321 42 54Adres: Atatürk Mah ![]() ![]() Doğum Tarihi : 17 ![]() ![]() Doğum Yeri : İstanbul Uyruğu : T ![]() ![]() Medeni Hali : Bekar Eğitim Durumu : 2000 - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Metalurji ve Malzeme Müh ![]() ![]() 1999 – 2000 İstanbul Teknik Üniversitesi Yüksek Lisans öncesi İngilizce Hazırlık 1995 – 1999 Yıldız Teknik Üniversitesi (İstanbul) Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Lisans Eğitimi 1986 – 1994 Galatasaray Lisesi (İstanbul) Ortaöğrenim 1981 – 1986 Özel İnal Ertekin Ana ve İlköğretim (Bursa) İlköğretim Askerlik İle İlişiği: Yok ![]() Yabancı Diller : Fransızca (Çok İyi Seviyede)
2000 - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pazarlama – Satış Sorumlusu (Fransa, İtalya, Belçika ve Kuzey Afrika Ülkeleri )
1999 DEF A ![]() ![]()
![]() 6 Haftalık yaz pratiği (Döküm, Ergitme Ocakları, Isıl İşlem ve Met ![]() Sistemleri ![]() Katıldığı Kurslar: 2000 – 2001 RGA Yönetim Danışmanlık Ltd ![]() ![]()
İngilizce Dil Kursu (8 Ay) 1996 Galatasaray Üniversitesi Eski Yunanca Dil Kursu (2 Ay) Bilgisayar Bilgisi : * Microsoft Windows 95/98/NT * Word – Excel * Logo Gold * Baan İlgilenilen Alanlar: Resim, Sinema, Müzik , Kayak, Yüzme, Briç, Puzzle Etkinlikler : *İstanbul Galatasaraylılar Cemiyeti *Bursa Galatasaray Liseliler Derneği *Y ![]() ![]() ![]() Ödüller : * 1985 Kar Adam Kar Kayağı Yarışması – Türkiye ikincisi ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cv Nasıl Hazırlanır? Özgeçmiş Nasıl Oluşturulur? Cv Hazırlama Örnekleri Nasıl Olmalı? |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cv Nasıl Hazırlanır? Özgeçmiş Nasıl Oluşturulur? Cv Hazırlama Örnekleri Nasıl Olmalı?Örnek: Tuğrul ÇÖL Yukarı Mah ![]() ![]() E-mail: tugrul@ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KİŞİSEL BİLGİLER Uyruğu : T ![]() Doğum Yeri : Kırşehir Doğum Tarihi : 09 ![]() ![]() Askerlik Durumu : 07/2005 tarihine kadar tecilli Medeni Durum : Bekar EĞİTİM DURUMU 1999 - 2003 : Selçuk Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği 1996 - 1999 : Kırşehir Lisesi YABANCI DİL İngilizce: Orta seviyede BİLGİSAYAR Windows98, Microsoft Ofis 98; Excel, Word, Internet AKTİVİTELER Falan Yazılım Firması ÇANKAYA/İZMİR Bilgisayar Mühendisi Filan Yazılım Firması KEMERALTI/İZMİR Bilgisayar Mühendisi A Yazılım Firması KEMERALTI/İZMİR Bilgisayar Mühendisi AAC Yazılım Firması Eryaman/ANKARA Bilgisayar Mühendisi EEE Yazılım Firması ÇANKAYA/İZMİR Bilgisayar Mühendisi İLGİ ALANLARI Gezi, internet, spor, müzik REFERANSLAR Ahmet ÇALİK Bilgi İşlem Uzmanı Biltek Bilgisayar Mehmet YAMAN Konya İl Milli Eğitim Müdürü |
![]() |
![]() |
|