Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arkadaşlarımı, çözebilirim, facebookta, göremiyorum, profilimde, sorunlar

Facebook'ta Arkadaşlarımı Göremiyorum Ve Profilimde Sorunlar Var Nasıl Çözebilirim?

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Facebook'ta Arkadaşlarımı Göremiyorum Ve Profilimde Sorunlar Var Nasıl Çözebilirim?

Facebook'ta Arkadaşlarımı Göremiyorum Ve Profilimde Sorunlar Var Nasıl Çözebilirim? Diyenler İçin

Arkadaşlar facebook ele geçirildiğinden beri 15 milyon kişi facesine giremiyor

15 milyon facebook hesabı ele geçirildi
Kirllos adında bir hacker, hacker forumlarında Facebook hesaplarını kelepir fiyata satıyor

Dünya Bülteni / Haber Merkezi
VeriSign's iDefense adlı grubun iddiasına göre Kirllos'un elinde tam 15 milyon satılık Facebook hesabı var

Kirlllos 1000 hesap başına 25 ya da 45 dolar talep ediyor Hesapların ücreti kullanıcıların arkadaş sayısına göre değişiyor

Facebook üzerindeki 400 milyon kullanıcı her gün kandırmacalara maruz kalıyor Çoğu zaman arkadaşlarından gelen mesajları düşünmeden açan kullanıcılar farkında olmadan başkalarına virüs göndermeye başlıyor

Kirllos'un şimdiye kadar sattığı Facebook hesaplarının sayısının 700000 ‘den fazla olduğu tespit edildi

Buda kanıtı

kirllos bu hesapları çalıp satıyor
dikkatli olun

benden söylemesi

ve türkiyenin % 90 ı hesabına giremiyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com