![]() |
İki Koca Yürek Bir Kalpte Atmıştık Biz |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
![]() İki Koca Yürek Bir Kalpte Atmıştık Biz![]() Sevişen cümleler yazamıyorum artık Yürekten sevmiştim, Yüreğim yanıyor şimdi ve Yüreğimin kalemiyle yazıyorum Bunları sana ![]() ![]() İki koca yürek bir kalpte atmıştık biz Benim kalbimde kocaman sen Seninkinde ise ben vardım ![]() Sonsuz sevdik, değer verdik gel gör ki İki yürekli insan Tek kalemde sildik biz Doğru muydu bu sona ulaşmak? ![]() Üstüme gelme dedin bana Çok sevdiğimdendi aşırı ilgim Anlamadın ![]() Seni sürekli hatırlarken Sıktığımı vurguladın ![]() Sessiz kaldığımda ise Özlemiyorsun diye yakındın ![]() Üstüne gelmiyorum artık Hayatta yalnız başınasın ![]() ![]() Oysa sırtımızı birbirine yaslamıştık biz Hayatı iki kişi göğüsleyip Acıları yarıya indirmiş Mutluluğu iki katına çıkarmıştık ![]() İki koca yürek bir kalpte atmıştık biz Şimdi Nasıl olduğumu sorma! Unuttuğumu söyleyeceğim elbet Yalan ![]() ![]() ![]() Aslında Ö L Ü Y O R U M ![]() Sensiz hayatımda şimdi Acıların adını anacak cesaretim yok Meğer ben Senliğimde her elemi göğüslenir, Senliğimde boynumu bükmezmişim; Sensizliğimde, koca bir ![]() ![]() ![]() H İ Ç M İ Ş İ M ![]() Bir başlık bile bulamıyorum Katlettiğin dizelerime Canımın istediği de sendin İçimin titrediği de Yüreğimin eridiği de ![]() ![]() ![]() Unutursun belki gözlerimin rengini Unutursun belki sevgi sözlerini Soruyorum şimdi sana: Ey yalnızlığıma imza atan insan!!! Seni ne çok sevdiğimi de
|