![]() |
Kırıldım Aşka |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
![]() Kırıldım Aşkaßiliyorum, konuşacak bir şeyimiz kalmadı, paylaşacak hiçbir şeyimiz yok ortada ![]() ![]() Yine de yüreğimden, gücümün yettiği yere kadar sana sesleniyorum, seninle konuşuyorum ![]() ![]() ![]() Bir ihtimal gelişine sığındığımı farkettiysem de, engel olmadım gurursuz ama umutlu ve sabırlı hasretine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bende olan seni hiç kırmadım, değiştirmedim ve hep korudum desem de, sendeki benin nasıl olduğunu, gülüp gülmediğini, anlamsız bir sıkıntıyla merak ediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Ki aslında ıslanan sadece yüreğim olurdu, bedenim değil ![]() ![]() ![]() Üşüyorum, bu üşüme yalnızlığımdan geliyor ve sarıyor her tarafımı ![]() Tutunabileceğim hiçbir güzellik yok, hatırlamaktan usanmayacağım anılarım dışında ![]() Isınabilmek için onlara sarılıyorum ![]() ben görmemeye çalışıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Biliyorum levrekler derinlerde ve dalgalı denizlerde yaşar ![]() Levrekler uzak bir düş gibi zor yakalanır ![]() Ama sen becerirsin düşleri yakalamayı, derinlere dalmayı, uzaklara kavuşmayı ![]() ![]() Sahi, becerebilir misin ![]() ![]() ![]() Düşüncelerim gururlu, hayallerim ve sevdam değil ![]() Gelseydin; kendimi unutup sana akacaktım, susturacaktım içindeki isyanı, kavgaların ortasında bir güneş gibi doğup ısıtacaktım yüreğini, sevinçten ağlayacaktım bu defa, mutluyken hemen sarhoş oluşum gibi, dokunacaktım, kusacaktım birikmişliğimi, hasretimi ![]() ![]() ![]() ![]() Eskiden kimi şarkıların ne kadar anlamlı olduğunu düşünürken, şimdi ayrılığın ardından çalınan her şarkı umutsuzluğumu ve sevgimi anlatıyormuş gibi geliyor ![]() Sevdiğim ne çok şarkı varmış!! bunu senin gidişin gösterdi bana ![]() ![]() ![]() Bu bir marifetse eğer, niye benim yanımda değilsin ki ![]() ![]() ![]() Göz yaşlarım asilliğini yitiriyor ve yenik düşüyorum sevdana ![]() GİTTİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ayak uyduramadım yorgunluğuna ![]() ![]() ![]() Kimi zaman bir çocuk oldum gülüşlerinde şımaran, kimi zaman bir kadın dokunuşlarında kendini bulan ![]() Ama en çok da imkansızın oldum, hırçınlığın, yirmi yaşın, gecikmişliğin ![]() ![]() ![]() Her gelişimde bir kez daha gönderdiğin oldum ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk pazarında harcadığın mevsimler oldum, sessizce boşalan gözyaşların,birikmişliğin oldum ![]() Son ses dinlediğin bir şarkının nakaratı oldum, dilinin ucuna gelip de söyleyemediğin kelimeler, ister istemez yaşadığın talihsizlikler oldum ![]() ![]() ![]() Hak etmediklerin, artık yeter dediklerin ve herşeyin olmak isterken belki de hiçbir şeyin oldum ![]() Söylesene, ben gerçekte senin neyin oldum ![]() ![]() ![]() Sesin hep uzakları çağırıyordu, ben üstüme alındım, sana geldim ![]() Bilseydim, bana ait olmayan bir seslenişi sahiplenir miydim ![]() ![]() ![]() Kalbime henüz söylemedim gittiğini ![]() ![]() ![]() Öğrenirse onun da acı çekmesinden korkuyorum ![]() Seni hala benimle biliyor ve seviyor Ama ben ![]() ![]() ![]() GİTTİN ![]() ![]() sevdamın öksüzlüğüne alışabilirim belki ama sesinin uzak yolların sonunda olması acıtıyor içimi ![]() Suskunluğun en büyük silahındı, suskunluğunla vurdun beni ![]() ![]() ![]() Söylesene, unutulmak kime yakışıyor ![]() ![]() Unutan sen olsan da, sana bile yakışmıyor ![]() ![]() Merak etme, üstüne giydirmedim bu duyguyu, unutulmayan olmak sende daha güzel duruyor ![]() Görüyorsun işte, aşka ve sana ihanet etmiyorum ![]() ![]() benim kırgınlığım aşka ![]() Sen üstüne alındın ![]() ![]()
|