|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
dedimi, dinlemesin, ismail, kürtler, kürtlere, söyledikleri, şarkımı |
![]() |
İsmail Yk 'Kürtler Benim Şarkımı Dinlemesin' Dedimi? İsmail Yk 'Kürtlere Söyledikleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İsmail Yk 'Kürtler Benim Şarkımı Dinlemesin' Dedimi? İsmail Yk 'Kürtlere Söyledikleriİsmail YK 'Kürtler Benim Şarkımı Dinlemesin' Dedimi? İsmail YK 'Kürtlere Söyledikleri İsmail YK 'Kürtler Benim Şarkımı Dinlemesin' Dedimi? İsmail YK 'Kürtlere Söyledikleri İSMAİL YK'YLA KONUŞTUK İsmail YK, sanatını ve özel hayatına dair herşeyi Haber Aktüel'e anlattı ![]() Reklam Uzaktan izleyenlerin “yaramaz çocuk”, yakından tanıyanların ise “efendi arkadaş” diye tabir ettiği bir sanatçı İsmail YK ![]() ![]() İnsana olan saygısını yüzündeki samimi mahcubiyetten anlayabiliyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() Abilerine ve ablasına olan bağlılığını her fırsatta ifade ediyor ![]() ![]() Her albümü kapış kapış gidiyor, konserlerinde ayakta duracak yer bulunamıyor, yolda yürürken birlikte fotoğraf çektirmek istemeyen nerdeyse olmuyor ![]() Anlıyoruz ki İsmail YK çok seviliyor ![]() ![]() Kürt halkı benim ne kasetlerimi alsın nede beni dinlesin İşte bu sözleriyle herksin tepkisini aldı ![]() ![]() haberaktüel Röportaj: Muaz Kalaycı, Genel Yayın Yönetmeni Redakte: Sinem Sultan, Meliha Sönme |
![]() |
![]() |
|