Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dedimi, dinlemesin, ismail, kürtler, kürtlere, söyledikleri, şarkımı

İsmail Yk 'Kürtler Benim Şarkımı Dinlemesin' Dedimi? İsmail Yk 'Kürtlere Söyledikleri

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İsmail Yk 'Kürtler Benim Şarkımı Dinlemesin' Dedimi? İsmail Yk 'Kürtlere Söyledikleri

İsmail YK 'Kürtler Benim Şarkımı Dinlemesin' Dedimi? İsmail YK 'Kürtlere Söyledikleri
İsmail YK 'Kürtler Benim Şarkımı Dinlemesin' Dedimi? İsmail YK 'Kürtlere Söyledikleri
İSMAİL YK'YLA KONUŞTUK
İsmail YK, sanatını ve özel hayatına dair herşeyi Haber Aktüel'e anlattı
Reklam
Uzaktan izleyenlerin “yaramaz çocuk”, yakından tanıyanların ise “efendi arkadaş” diye tabir ettiği bir sanatçı İsmail YK

İnsana olan saygısını yüzündeki samimi mahcubiyetten anlayabiliyorsunuz İçinin güzelliği yüzüne yansımış olacak ki gülen gözleri gözlerimizden kaçmıyor Yaşamının büyük bölümünü popüler müziğin yaygın olduğu Almanya'da geçirmesine rağmen o türkü dinliyor, bağlama çalıyor

Abilerine ve ablasına olan bağlılığını her fırsatta ifade ediyor Ailesinden aldığı terbiye olsa gerek kimseyle de münakaşa etmiyor, polemiğe girmiyor

Her albümü kapış kapış gidiyor, konserlerinde ayakta duracak yer bulunamıyor, yolda yürürken birlikte fotoğraf çektirmek istemeyen nerdeyse olmuyor

Anlıyoruz ki İsmail YK çok seviliyor İsmail YK ile neden bu kadar çok sevildiğini ve çok dinlendiğini konuştuk

Kürt halkı benim ne kasetlerimi alsın nede beni dinlesin İşte bu sözleriyle herksin tepkisini aldı İlginç olan Bir magazin programı hariç hiç bir yerde yayınlanmadı***
haberaktüel
Röportaj: Muaz Kalaycı, Genel Yayın Yönetmeni

Redakte: Sinem Sultan, Meliha Sönme

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com