Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hangileridir, kurumları, resmi, türkiyedeki, yardım, ülkemizdeki

Ülkemizdeki Resmi Yardım Kurumları Hangileridir? Türkiye'deki Resmi Yardım Kurumları

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ülkemizdeki Resmi Yardım Kurumları Hangileridir? Türkiye'deki Resmi Yardım Kurumları

Türkiye Deprem Vakfı ; Bu kuruluşun amacı deprem öncesinde ve deprem sonrasında alınacak önlemler konusunda ülke içerisindeki kuruluşlar ile iş birliği yapıp kuruluşların yapacağı etkinlikleri desteklemektir Depreme karşı koruyucu önlemler alıp eğitim vermektir

Akut ( Arama Kurtarma Derneği ): Akut'un ana amacı dağ ve doğa koşullarında meydana gelecek olan kaza ve kaybolma olaylarında vatandaşlara yardım etmektir Deprem, sel ve doğal afetlerde arama ve kurtarma çalışmalar yürütmektedir

Türkiye Sokak Çocukları Vakfı : Bu kuruluşun amacı terkedilmiş, ihmal edilen ve başka sebeplerden dolayı sokaklarda yaşamaya çalışan çocuklara sahip çıkmaktır

İhtiyar Huzur Köşeleri Derneği : Kimsesi olmayan, maddi ve manevi bakıma muhtaç olan yaşlılara yardım edip düzgün yaşamasını sağlayan bir kuruluştur

Türkiye Sağır Ve Dilsizler Cemiyeti : Bu kuruluşun amacı yurttaki duyma ve konuşma engelli insanları ülkeye yarayacak fayda getirecek bireyler haline getirmektir

Çocuk Sevenler Derneği : Bu kuruluşun amacı çocuk yuvaları, çocuk yetiştirme yurdu gibi hizmet veren yerlerde korunmakta olan çocukların yardıma muhtaç olanların değişik sosyal yardımda bulunmaktır

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı : Bu kuruluşun amacı ülkemizde iyi eğitilmiş insanlardan daha çok olması için hizmet vermektedir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com