|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
arkadaşlık, hakkında, ingilizce, kompozisyonlar, yazılar |
![]() |
Arkadaşlık Hakkında İngilizce Kompozisyonlar - Arkadaşlık Hakkında İngilizce Yazılar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Arkadaşlık Hakkında İngilizce Kompozisyonlar - Arkadaşlık Hakkında İngilizce YazılarArkadaşlık Hakkında İngilizce Kompozisyonlar - Arkadaşlık Hakkında İngilizce Yazılar Arkadaşlık Hakkında İngilizce Kompozisyonlar - Arkadaşlık Hakkında İngilizce Yazılar My Friend's Story ![]() ![]() ![]() He and his employer were driving in a sedan on a rural road in Vietnam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() My friend said he saw his employer thrown forward, but as if in slow motion, to smash his head on the windshield, then fall back into his seat ![]() His employer looked at him and said "What do you mean ** I OK? Are YOU OK? My friend said "Yeah, I'm fine, but you just smashed into the windshield ![]() "No" said the employer "YOU just smashed into the windshield!" My friend looked at the windshield and saw there were two spiderweb fractures in it, one in front of each of them ![]() ![]() Each one of them had, apparently, watched the other smash into the windshield without being sensible that he, himself, had also done so ![]() TURKCE O ve işveren bir sedan Vietnam bir kırsal yolda sürüş edildi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arkadaşım onun işveren ileri atılmış gördüm, ama dedi ağır çekim gibi, bir ön cam, sonra başını şut geri oturduğu girer ![]() Işvereni ona baktı ve "Ne ** Ben Tamam demek istiyorsun? Dedi İyi misin? My friend "Evet, ben iyiyim, ama sadece ön cam içine çökerttiğini" dedi ![]() "Hayır" dedi Sadece ön cam içine çökerttiğini işveren "!" Arkadaşım ön cam baktı ve iki örümcek içinde kırık gördü, her biri bir tanesi önünde ![]() ![]() Bunların her biri, görünüşe göre, ön cam içine, kendisi de bu yüzden yaptığı duyarlı olmadan diğer şut izlemişti ![]() |
![]() |
![]() |
|