![]() |
Tek Kişilik Skeçler - Tek Kişilik Skeç Oyunu - Tek Kişilik Gösteri Oyunu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tek Kişilik Skeçler - Tek Kişilik Skeç Oyunu - Tek Kişilik Gösteri OyunuTek Kişilik Skeç - Tek Kişilik Skeç Oyunu - Tek Kişilik Gösteri Oyunu Tek Kişilik Skeçler - Tek Kişilik Skeç Oyunu - Tek Kişilik Gösteri Oyunu hoşgeldiniz efendim size bir öyküm var benim benim adım aslıdır fakat içim yaslıdır ah bilseniz ne oldu çok korktum rengim soldu annem pazara gitmişti vallahi amacım işti çıktım bir tabureye su koydum tencereye fakat durmadı köpükler taştı annem gelince ne der köpük olacak her yer köpüğü kucakladım camdan aşağıya attım birde baktım kapı çalıyor koştum kapıyı açtım karşımda annem anneciğim bir daha yapmayacağım annelerin sözünden hiç çıkmayacağım gittim kapıyı açtım karşımda annem vardı aslıııııııı naptın dedi çok kızmıştı besbelli annecigim bagışla beni üzmek istemem seni yardım etmek istedim sonucunu bilemedim vallahi ben bidaha dikkatli olacagım annemin başınada köpük atmayacagım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tek Kişilik Skeçler - Tek Kişilik Skeç Oyunu - Tek Kişilik Gösteri OyunuDAHA NE SÖYLEYEYIM! (TEK KISILIK SKEÇ) Buraya niçin çıktım biliyor musunuz? Nereden bileceksiniz! Bari ben söyleyeyim ![]() ![]() Neden şaştınız? Yalnız büyükler nutuk çekmez ya, biz de çekeriz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bayram Haftası der, nutuk çekeriz ![]() ![]() Allah korusun,Verem Haftası, Tutum Haftası, anneler Günü, Babalar Günü, Yılbaşı, Yıl sonu, Çocuk Haftası der, çekeriz nutukları ![]() ![]() ![]() Biz bu sayılı haftaları, günleri arkadaşlarla paylaştık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Biraz durur ![]() ![]() ![]() ![]() Hah, aklıma geldi, durun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Peki, bankada hesap açtıranlar ellerini kaldırsınlar! (Bekler, gene sayar gibi yapar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Haa, affedersiniz ![]() ![]() ![]() Durun, durun, buldum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama öğretmenimiz diyor ki: “Yerli malını sadece sevmek yetmez ![]() ![]() Ben giyimden, kuşamdan pek anlamam ya, zannedersem hepiniz, tepeden tırnağa, yerli malı giymişsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() Hem, yerli malı kullananlar tutumlu da olurlarmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zaten bu zamanda tutumsuz olanlar gemilerini kolay kolay yürütemezler ![]() ![]() ![]() ![]() (Biraz dolaşır, düşünür ![]() Siz de bilirsiniz, Nasreddin Hoca bir gün camide vaaz edecekmiş ![]() ![]() ![]() ![]() - Ey cemaat! Size bir şey söyleyecektim ama, bir türlü aklıma gelmiyor, deyip gene durmuş ![]() Bu hale dayanamayan oğlu bağırmış: - Baba kürsüden inmek de mi aklına gelmiyor? Siz söyleyin büyüklerim, ben size daha ne söyleyeyim, bilmem ki! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tek Kişilik Skeçler - Tek Kişilik Skeç Oyunu - Tek Kişilik Gösteri Oyunußen ßir Tiyatrocu olarak yardım etmek istedim tiyatro benım hayatımdır bu göndereceğim skecı okulda oynadım cok beyenildi tiyatro olmazsa olmazımdır ileridede tiyatrocu olacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu yıl okullar açıldı açılalı hiçbir arkadaşıma, “Gözünün üstünde kaşın var ![]() ![]() ![]() ![]() Geçenlerde ona, “Kardeşim, aritmetik problemlerini çözerken evde sana kim yardım ediyor?” dedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oysa sıra arkadaşı Fikret’ten, pardon, adını söylememeliydim, kaç kez duydum ![]() ![]() ![]() ![]() Neme gerek, biz kendi işimize bakalım ![]() ![]() ![]() ![]() Ha, koyun dedim de hatırıma geldi ![]() - Koyunla keçi arasındaki benzerlikleri söyle, dedi ![]() ![]() ![]() ![]() Benzese bari ![]() ![]() ![]() Söylemem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sınıfta 50- 60 çocuğuz ![]() ![]() ![]() ![]() Bir gün dayanamadım: - Sabahat, dedim, bu yaptığın doğru değildir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Durdu durdu da bana ne söyledi bilir misiniz? Söylemem, dedikodu olur ![]() (Seyircilere doğru eğilir ![]() ![]() Ama, siz yabancı sayılmazsınız ![]() ![]() -Dedikoducu senin gibi olur, dedi ![]() ama bu oyuna lütfen mimiklerinizi hareketlerinizi katın ![]() ![]() ![]() [img]images/smilies/maxih1 (22) ![]() |
![]() |
![]() |
|