|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aşk, aşkın, bilen, bilirmisin, tanımı, varmı |
![]() |
Aşk Nedir? Aşk Nedir Bilirmisin? Aşk Nedir Bilen Varmı? Aşkın Tanımı Nedir? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk Nedir? Aşk Nedir Bilirmisin? Aşk Nedir Bilen Varmı? Aşkın Tanımı Nedir?Aşk Nedir? Aşk Nedir Bilirmisin? Aşk Nedir Bilen Varmı? Aşkın Tanımı Nedir? Aşk Nedir? Aşk Nedir Bilirmisin? Aşk Nedir Bilen Varmı? Aşkın Tanımı Nedir? aşk nedir bilirmisin benim kız arkadaşım var ama beni semiyor napmam lazım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk Nedir? Aşk Nedir Bilirmisin? Aşk Nedir Bilen Varmı? Aşkın Tanımı Nedir?Alıntı: alperenerkan´isimli üyeden Alıntı Aşk Nedir? Aşk Nedir Bilirmisin? Aşk Nedir Bilen Varmı? Aşkın Tanımı Nedir? aşk nedir bilirmisin benim kız arkadaşım var ama beni semiyor napmam lazım Aşkı yaşayan tadan bilir, kız arkadaşın seni sevmiyorsa çok da fazla yapabileceğin birşey yok tek taraflı aşk olmaz aşk iki kişiliktir ![]() [img]images/smilies/maxih1 (19) ![]() Aşk nedir sence Aşk nedir sence, Sevmek mi? sevilmek mi? Bir sevda uğruna, Her şeye boyun bükmek mi? Aşk nedir sence? Zorluklarla mücadele mi? Bir sevgili uğruna, Canını feda etmek mi? Aşk nedir sence? Leyla ile Mecnun misali Saçını süpürge etmek mi? Aslı ile kerem misali Dağları delmek mi? Aşk nedir sence? Saygı mı? sevgimi? Birleşme mi? Sahi ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk nedir sizce ![]() ![]() ![]() ![]() Cemal Şimşek Sesini duyduğunuz anda avuçlarınız terlemeye, kalbiniz deli gibi çarpmaya başlıyorsa ![]() ![]() ![]() Bu AŞK değil HOŞLANMAKTIR! 2) Ellerinizi ondan çekemiyor, sürekli dokunmak, sarilmak istiyorsanız ![]() ![]() ![]() Bu AŞK değil ARZULAMAKTIR! 3) Yanınızda bir tek o olduğu için onu istiyorsanız ![]() ![]() ![]() Bu AŞK değil YALNIZLIKTIR! 4) Herkes onunla olmayı beklediği için onunlaysanız ![]() ![]() ![]() Bu AŞK değil SADAKATTIR! 5) Size Sıcak, yakın davrandığı için onunlaysanız ![]() ![]() ![]() Bu AŞK değil KENDiNE GÜVENSiZLiKTiR! 6) Üzülmesini istemediğiniz için sadece onunlaysanız ![]() ![]() ![]() Bu AŞK değil ACIMAKTIR! 7) Ona değer verdiğiniz için hatalarını hoşgörüyorsanız ![]() ![]() ![]() Bu AŞK değil ARKADAŞLIKTIR! 8) Bütün Gün ondan başka hiçbir $ey dü$ünmediğinizi ona söylüyorsanız ![]() ![]() ![]() Bu AŞK değil KOCA BIR YALANDIR! 9) Onun iyiliği için kendinizden çok şey feda edebiliyorsanız ![]() ![]() ![]() Bu AŞK değil YARDIMSEVERLIKTIR! Ama eger ![]() ![]() ![]() O üzgünken sizin de kalbiniz aciyorsa ![]() ![]() ![]() Işte bu AŞKTIR! Tarif edemediğiniz bir çekim yüzünden ondan bir türlü kopamadiğinizi dü$ünüyorsanız ![]() ![]() ![]() O herkese güçlü görünmesine rağmen içindeki zayifliği hissedebiliyorsanız ![]() ![]() ![]() Işte bu AŞKTIR! **Onu koklamaya, onu öpmeye doyamıyorsanız ![]() ![]() ![]() Başkalarını da çekici bulmanıza rağmen hiç pişmanlık duymadan onunla kalmaya sonuna kadar devam edebiliyorsanız ![]() ![]() ![]() IŞte bu gerçek AŞKTIR! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk Nedir? Aşk Nedir Bilirmisin? Aşk Nedir Bilen Varmı? Aşkın Tanımı Nedir?AŞK NEDİR? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk Nedir? Aşk Nedir Bilirmisin? Aşk Nedir Bilen Varmı? Aşkın Tanımı Nedir?senin hiç üşüyüpte ısınacak bir kucak bulamadığın oldumu sen hiç aşk nedir diye düşündünmü? sen hiç sevenin kıymetini bildinmi peki söylermisin bana seni hiç gerçekten seven oldumu yada sen hiç sevdinmi damarlarındaki kanın onunla aktığını kalbinin onun aşkıyla çarptığını hatırlıyormusun hiç? sorarım sana aşk nedir diye? senin için tek heceli basit bir söz değilmi sen hiç aşk nedir diye düşündünmü? yazdığıma bakma anlatılacak duygu değildir aşk ağlamak,uykusuz kalmaktır ki;karşılıksızsa ![]() ya peki karşılıklıysa herşeydir o zaman hayattır,güzelliktir,mutluluktur gözyaşların aksada sevgidendir sorarım sana: sen hiç aşk nedir diye düşündünmü? ![]() aşk nedir söyleyin bana varmı aşkı tanıyan? varmı mecnun olup çölleri dolaşan? varmı hasret ateşiyle hergün yanıp tutuşan? varmı rüya yerine karabasanlar gören? yok evet yok her seven kendini mecnun zanneder, bu can leylaya kurban olsun der, ferhat gibi dagları delmek ister, kerem gibi yanmak ister ![]() yanamassın kardeşim ne mecnun olabilirsin nede kerem ugraşma boş yere karada sandalla boşa kürek sallama bana aşkı tanıyan ve tanıtan bir insan arıyorum adresim aşıklar mezarlıgı |
![]() |
![]() |
|