Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Geyik Odası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kalbin, söyle, üyeyi

Kalbin Üyeyi Söyle

Eski 06-15-2009   #1
TiFus

Kalbin Üyeyi Söyle

Oyun Gayet Basit Herkez Sitede Şidmiye Kadar En Sevdiği Üyeyi Söylesin Biliyorum Herkez Birbirini Çok Seviyor Fakat Herkez İçin Özel Bir Üye Vardır
Üyeyi Belirtirken I Love Ve Üye Adı

İlk Ben Başlıyorum ;

I Love Equinox

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Kalbin Üyeyi Söyle

Eski 06-15-2009   #2
1907merve

I love KRDNZ

Eski 06-15-2009   #3
KRDNZ

:) I love bbk

Garbın âfâkını sarmışsa çelik zırhlı duvar
Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var
Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir imânı boğar,
'Medeniyyet!' dediğin tek dişi kalmış canavar?

Ey ŞaiR! Bana Yağmurdan bahsetme, yağdır
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-16-2009   #4
perisu_1907

I love perisu_1907

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-16-2009   #5
1907merve

I love perisu_1907 :)
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-16-2009   #6
Aragorn561

I love forumsinsi

and I very love Equinox(forever) elderbrother

hey dude whats going on ? :D:D

Eski 06-17-2009   #7
_filiz_

I love KRDNZ
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-17-2009   #8
TiFus

Alıntı:
Aragorn561 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
I love forumsinsi

and I very love Equinox(forever) elderbrother

hey dude whats going on ? :D:D

Arkadaşım Lütfen Benim Konumda Mesajlar Türkçe Yaz Bende İngilizce Biliyorum Fakat Bilmeyenler Olabiliri Yada Hem Türkçe Hemde İngilizce Yap

Turkish summer !!!

( Love Kısmını İngilizce Yazın )

I Love Equinox
I Love Ysnkrks
I Love Aragorn
I Love Şengül
I Love Kaplan
I Love Tüm Forum Sinsi

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-17-2009   #9
Aragorn561

Alıntı:
TiFus tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Arkadaşım Lütfen Benim Konumda Mesajlar Türkçe Yaz Bende İngilizce Biliyorum Fakat Bilmeyenler Olabiliri Yada Hem Türkçe Hemde İngilizce Yap

Turkish summer !!!

( Love Kısmını İngilizce Yazın )

I Love Equinox
I Love Ysnkrks
I Love Aragorn
I Love Şengül
I Love Kaplan
I Love Tüm Forum Sinsi
1arkadaşım ve lütfen diye başladın buna saygı duyuyorum ama bana yaz ve yap diye emir verirsen ki ne hakkın varsa bunları söyleyipte arkadaşım deme

2bu kadar basit bir ingilizceyi eleştirmen ki benim açığımı yakalamaya çalıştığın için olduğu belli baştan söylüyorum bilmeyen arkadaşlar sözlükten bakar ve hayatında lazım olur hemde öğrenmiş olur ki ben orada hikaye yada ağır bir ingilizce kullanmadım

3benim konum diye devam etmişsin 'her tavuk kendi çöplüğünde öter' sözünü kullanmış oldun 'dost edinmek zordur ama düşman bulmak çok kolaydır' adlı sözü sana iyade ediyorum sende benim çöplüğüme gelme o zaman

4muhtamelen ingilizcen iyi değil bunu 'ingilizce biliyorum fakat bilmeyenler olabilir' sözünden anlaşılıyor insanlar bilerek kullandığı cümlelerde aslında bilmeyerek çok açık verirler ve ingilizcen iyi olsaydın bunu belirtmek zorunda hissetmezsin ki belirtmişsin buda bir açığını kapatmaya çalıştığını gösterir bunu 'Hem Türkçe Hemde İngilizce Yap' sözcüğünde de aslında kendinede istemiş olabilirsin

geneliniz direk savaş açmış gibi davrandığımı söyleyebilir ama zaten ortada soğuk savaş varmış ben biraz ısıttım o kadar :D

direk bodoslama dalmak istemezdim ama tek bu tip davranışlara pek gelemem ki mesajımdan bu belli oluyor :D

bundan sonra beni düşman sanabilirsin ama ben kimseyle düşman olmak istemem ben hala beyaz bayrak tutuyorum onu indirmek senin elinde

saygı ve sevgilerimle

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-17-2009   #10
perisu_1907

I Love 1907merve
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-17-2009   #11
delishhhh

I love gözyaşı
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-17-2009   #12
sudenaz

I Love VANDETTE abim:)
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-17-2009   #13
_filiz_

I love TİFus
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-17-2009   #14
ysnkrks
Iconsiritik

I Love ysnkrks

şaka şaka

I Love TiFus

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-17-2009   #15
TiFus

Alıntı:
Aragorn561 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
1arkadaşım ve lütfen diye başladın buna saygı duyuyorum ama bana yaz ve yap diye emir verirsen ki ne hakkın varsa bunları söyleyipte arkadaşım deme

2bu kadar basit bir ingilizceyi eleştirmen ki benim açığımı yakalamaya çalıştığın için olduğu belli baştan söylüyorum bilmeyen arkadaşlar sözlükten bakar ve hayatında lazım olur hemde öğrenmiş olur ki ben orada hikaye yada ağır bir ingilizce kullanmadım

3benim konum diye devam etmişsin 'her tavuk kendi çöplüğünde öter' sözünü kullanmış oldun 'dost edinmek zordur ama düşman bulmak çok kolaydır' adlı sözü sana iyade ediyorum sende benim çöplüğüme gelme o zaman

4muhtamelen ingilizcen iyi değil bunu 'ingilizce biliyorum fakat bilmeyenler olabilir' sözünden anlaşılıyor insanlar bilerek kullandığı cümlelerde aslında bilmeyerek çok açık verirler ve ingilizcen iyi olsaydın bunu belirtmek zorunda hissetmezsin ki belirtmişsin buda bir açığını kapatmaya çalıştığını gösterir bunu 'Hem Türkçe Hemde İngilizce Yap' sözcüğünde de aslında kendinede istemiş olabilirsin

geneliniz direk savaş açmış gibi davrandığımı söyleyebilir ama zaten ortada soğuk savaş varmış ben biraz ısıttım o kadar :D

direk bodoslama dalmak istemezdim ama tek bu tip davranışlara pek gelemem ki mesajımdan bu belli oluyor :D

bundan sonra beni düşman sanabilirsin ama ben kimseyle düşman olmak istemem ben hala beyaz bayrak tutuyorum onu indirmek senin elinde

saygı ve sevgilerimle

Arkadaşım Tamam İstemiyorusan Arkadaşım Demen Ayrıca Büyütme Bu Kadar Uzun Mesaj Yazmana Gerek Yok Tartışmayalım Hemen Zaten Ortalık Soğuk Bir Biz Eksiğiz :) Sorun Yok OK :)

Hatam Varsada Yinede Özr Ok I LOVE Arogorn

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com