|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
dayanabileceğinden, fazlasını, kimseye, rabbn, unutma, yüklemez |
![]() |
Unutma! RABB'n Kimseye Dayanabileceğinden Fazlasını Yüklemez.. |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Unutma! RABB'n Kimseye Dayanabileceğinden Fazlasını Yüklemez..![]() BELKİ ![]() ![]() ![]() ![]() Click the image to open in full size ![]() Belki çok Dertlisin ![]() ![]() Belki Artık Yeter Diyorsun ![]() ![]() ![]() Belki Kendinden Geçmişsin ![]() ![]() ![]() Belki de Ağlıyorsun ![]() ![]() ![]() Belki Bu Musibetlerin Sonunda Eline Bir şey Geçip Geçmeyeceğini Düşünmektesin ![]() ![]() ![]() Duy!!! Rabbin Sana Söylüyor ![]() ![]() "Sabredenlere, Felaketlere Karşı Dişlerini Sıkıp Göğüs Gerenlere Mükafatları Hesapsız ödenecektir ![]() ![]() Belki De Onca Insanın Arasında Neden Senin Seçildiğini Soruyorsun ![]() ![]() ![]() Oysa Rabbinin Seçtikleri Kıymetlilerdir ![]() ![]() ![]() "içinizden Mücahidlerle Sabredenleri Ortaya çıkarıncaya Kadar Elbette Sizi Deneyeceğiz" (Muhammed, 47/31) Hayat Bir Imtihan Değil Mi ? Her Soru Ebedi Hayatında Yer Alan Bir Tuğla ![]() ![]() ![]() Nefes Alıp Verdiğin Her An Yeni Bir Soruya Gebe ![]() ![]() ![]() Onlar Olmasaydı Sonsuzluk Yurdunda Sana Ait Hiç birşey Olmayacaktı ![]() ![]() ![]() Derdin Yoksa üzül asıl! Dertliysen Bil Ki ![]() ![]() ![]() O Seni Seviyor ![]() ![]() ![]() ![]() Bak ! Sevdiğin Ne Diyor ? "ALLAH Hayrını Dilediği Kişiyi Sıkıntıya Sokar!" Belki Sen Ashab-uhdud Kadar Acı çekmedin ![]() ![]() ![]() Hani Kralları Onları Iman Ettikleri Için Ateş Dolu Hendeklere Atmıştı Ya ![]() ![]() ![]() Belki Sen Ebu Zer (r ![]() ![]() ![]() ![]() Amcası Inandığı Için Onu Hasıra Sarıp Yakmıştı Ya ![]() ![]() ![]() Belki Sen Vahşi Kadar Acı çekmedin ![]() ![]() ![]() Sevgilisi Ona "bana Görünme!" Demişti ya ![]() ![]() ![]() Belki Sen Yakup (a ![]() ![]() ![]() ![]() Yusuf'u (a ![]() ![]() ![]() ![]() Belki Sen Hatice(r ![]() ![]() ![]() ![]() Muhammed (s ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Unutma! Rabbin Kimseye Dayanabileceğinden Fazlasını Yüklemez ![]() ![]() ![]() Belki Kalbindir Acıyan ![]() ![]() ![]() Belki Bedenin ![]() ![]() ![]() Bekki De Ruhundur Kıvranan ![]() ![]() ![]() ![]() Belki Yokluktur Seni Saran ![]() ![]() ![]() ![]() Belki de Bin Bir Türlü Muamma ![]() ![]() ![]() Her Ne Durumda Olursan Ol Diline Yakışır Bu Dua ![]() ![]() ![]() La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin ![]() ![]() ![]() ![]() Ya Rabbi, razı olmadığın şeylerden ne yapmışsam hepsini affet… Senden Başka Ilah Yoktur! Sen Bütün Noksanlıklardan Münezzehsin ![]() ![]() ![]() şüphesiz Ben Nefsime Zulmedenlerden Oldum ![]() ![]() ![]() Sen Bağışla beni ![]() ![]() ![]() Amin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|