Sitede Nasıl Konu Açılır? Forumda Nasıl Paylaşım Yapılır Sitede Konu Açmak Nasıl Olur |
09-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sitede Nasıl Konu Açılır? Forumda Nasıl Paylaşım Yapılır Sitede Konu Açmak Nasıl OlurSitede Nasıl Konu Açılır? Forumda Nasıl Paylaşım Yapılır Sitede Konu Açmak Nasıl Olur Sitede Nasıl Konu Açılır? Forumda Nasıl Paylaşım Yapılır Sitede Konu Açmak Nasıl Olur [img]images/smilies/maxih1 (23)gif[/img] YA BEN YENİ ÜYE OLDUM BİRŞEYLER PAYLAŞMAK İSTİYORUM AMA YAPAMIYORUM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ |
Sitede Nasıl Konu Açılır? Forumda Nasıl Paylaşım Yapılır Sitede Konu Açmak Nasıl Olur |
09-11-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sitede Nasıl Konu Açılır? Forumda Nasıl Paylaşım Yapılır Sitede Konu Açmak Nasıl OlurAlıntı: Dilan sürücü´isimli üyeden Alıntı Sitede Nasıl Konu Açılır? Forumda Nasıl Paylaşım Yapılır Sitede Konu Açmak Nasıl Olur [img]images/smilies/maxih1 (23)gif[/img] YA BEN YENİ ÜYE OLDUM BİRŞEYLER PAYLAŞMAK İSTİYORUM AMA YAPAMIYORUM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ Ne gibi konular paylaşmak istediğinizi yazarsanız size o konu ile ilgili alanda nasıl konu açmanız ve paylaşım yapmanız gerektiği hakkında yardımcı olmaya çalışırım [img]images/smilies/maxih1 (21)gif[/img] |
09-11-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sitede Nasıl Konu Açılır? Forumda Nasıl Paylaşım Yapılır Sitede Konu Açmak Nasıl OlurBaşta kendime arkadaş seçmek istiyorum ondan sonra günlük hayatta her türlü konu hakkında paylaşımlar bu arada ben avatar resmi eklemek istiyorum ama beceremiyorum |
09-11-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sitede Nasıl Konu Açılır? Forumda Nasıl Paylaşım Yapılır Sitede Konu Açmak Nasıl OlurAlıntı: Dilan sürücü´isimli üyeden Alıntı Başta kendime arkadaş seçmek istiyorum ondan sonra günlük hayatta her türlü konu hakkında paylaşımlar bu arada ben avatar resmi eklemek istiyorum ama beceremiyorum Burada bizlerle olduğun süre içerisinde yeni arkadaşlıklar edineceksindir Çünkü tüm arkadaşlar seviyeli ve cana yakın Ayrıca eklemek istediğin avatar resmini atarsan ben senin yerine ekleyebilirim Ana sayfamızda konu başlıklarına göz gezdir senin eklemek ve paylaşmak istediğin konu ile alakalı olan o alanda konularını bizlerle paylaşabilirsin Aramıza hoşgeldin DİLAN |
09-11-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sitede Nasıl Konu Açılır? Forumda Nasıl Paylaşım Yapılır Sitede Konu Açmak Nasıl Olur[ı]aranızda olduuğum için bende muyluyum tekrar teşekür[/ı] |
|