![]() |
14 Şubat Sevgililer Günü'ne Özel Web Sitesi Almak - Leyla Mecnun Biz Sevgili Sitesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 14 Şubat Sevgililer Günü'ne Özel Web Sitesi Almak - Leyla Mecnun Biz Sevgili Sitesi14 Şubat Sevgililer Günü'ne Özel Web Sitesi Almak - Leyla Mecnun Biz Sevgili Sitesi 14 Şubat Sevgililer Günü'ne Özel Web Sitesi Almak - Leyla Mecnun Biz Sevgili Sitesi Yaklaşan 14 Şubat Sevgililer Günü'ne Özel Web Sitesi ![]() ![]() ![]() Bilişim Eğitim Merkezi'nde 14 Şubat sevgililer gününe özel hazırlanan "Sevgiliye Web" tasarım eğitim kampanyası başlıyor ![]() Eğitime katılanlar 12 saatlik eğitim sonunda sevgililerine web sitesi hediye etmiş olacaklar ![]() ![]() Sevgililer gününe özel olarak hazırlanmış eğitim içeriklerleri ile 2 Şubat 2008 - 10 Şubat 2008 tarihleri arasında, 12 saatlik eğitimlerle "öğreten eğitim" modeli uygulanmış olacak ![]() ![]() Eğitime katılacak kişiler diledikleri isimle veya sevgilisinin adının domain adresini alabilecekler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hikayesini ve aşkını dünyaya duyurmak isteyen tüm sevgililerin kısa bir sürede 12 saatlerini ayırarak alacakları bu eğitimlerde, hem web tasarımına temel bir giriş yapmış olacaklar hemde sevgililerine olan aşklarını ölümsüzleştirecekler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|