![]() |
Örümcek Tasarım Ödevi - Teknoloji Tasarım Ödevi Örümcek Yapımı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Örümcek Tasarım Ödevi - Teknoloji Tasarım Ödevi Örümcek Yapımımerhaba ben sizin örümcek tasarımınız ögrenmek istiyorum içindeki yapıları ve nasıl birleştilip kalıba sokuldugunnu da solerseniz ![]() Örümcek Tasarım Ödevi - Teknoloji Tasarım Ödevi Örümcek Yapımı bu tasaım harektediyomu etmiymu onuda ogrenmek istiyorum bu tasarımda bulunan yapılar örümcegi hareket ettiriyormu? bide kullanılr mazemleri slerseniz mutlu olurum teşekkür ederim OKUL ÖDEVİ BİRAZ ÇABUK CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM |
![]() |
![]() |
![]() |
Örümcek Tasarım Ödevi - Teknoloji Tasarım Ödevi Örümcek Yapımı |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Örümcek Tasarım Ödevi - Teknoloji Tasarım Ödevi Örümcek YapımıAlıntı: utueren98´isimli üyeden Alıntı merhaba ben sizin örümcek tasarımınız ögrenmek istiyorum içindeki yapıları ve nasıl birleştilip kalıba sokuldugunnu da solerseniz ![]() bu tasaım harektediyomu etmiymu onuda ogrenmek istiyorum bu tasarımda bulunan yapılar örümcegi hareket ettiriyormu? bide kullanılr mazemleri slerseniz mutlu olurum teşekkür ederim OKUL ÖDEVİ BİRAZ ÇABUK CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM Hangi örümcek tasarısından bahsettiğinizi tam olarak anlayamadım ![]() [img]images/smilies/maxiiismile (11) ![]() |
![]() |
![]() |
|