![]() |
Bir Dolmuş Hikayesi(2 Dk.nızı Ayırıp Okuyun Lütfen) |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() Bir Dolmuş Hikayesi(2 Dk.nızı Ayırıp Okuyun Lütfen)Bir acelesi olduğunu, onu görür görmez anlamıştım ![]() ![]() Yanına sokularak: - Hayrola teyzeciğim, dedim ![]() Sıcak bir tebessümle: - Buraların yabancısıyım evlâdım, dedi ![]() ![]() - Biraz beklerseniz aynı dolmuşa binebiliriz, dedim ![]() ![]() Teşekkür ederek yanıma yaklaştı ve küçük bir çocuk gibi şemsiyemin altına girdi ![]() ![]() - Torunlarımdan biri menenjit geçirdi, diye devam etti ![]() ![]() Saatime baktıktan sonra: - 20 dakikanız var, dedim ![]() ![]() Durağa herkesten önce geldiğimiz için dolmuşa da rahatça bineceğimizi zannediyordum ![]() ![]() İçeriye doluşan ve arkadaş oldukları anlaşılan adamlara: - İlk önce biz gelmiştik, dedim ![]() Ön koltukta oturanı: - Hak istiyorsan Hakkâri'ye gideceksin arkadaşım, dedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu lâf üzerine attıkları kahkahalarla bindikleri araba sarsılmış ve sinirlerim allak bullak olmuştu ![]() Sakinleşmeye çalışarak: - Ben biraz daha bekleyebilirim, dedim ![]() ![]() Bu defa şoför lâfa karışıp: - Teyzenin arabaya falan ihtiyacı yok be kardeşim, dedi ![]() ![]() Tekrar kopan kahkahalarla birlikte araba uzaklaşıp gitti ![]() ![]() 5-10 dakika sonra gelen bir başka dolmuşa onunla beraber bindim ve şoföre, teyzeyi hastahanede indirmesini söyledim ![]() ![]() ![]() Şoför: - Yolun bu durumu hayra alâmet değil, dedi ![]() ![]() Arabayı çalışır vaziyette bırakıp ileriye doğru yürüdü ve biraz sonra döndüğünde: - Kısmete bak yahu, dedi ![]() ![]() Heyecanla: - Bir şey olmuş mu, diye atıldım ![]() - Herhalde, diye cevap verdi ![]() ![]() Göz ucuyla yaşlı kadına baktım ![]() ![]() Şoför, koltuğuna yavaşça otururken: - Kısmet işte, diye tekrarlayıp duruyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Bir Dolmuş Hikayesi(2 Dk.nızı Ayırıp Okuyun Lütfen) |
![]() |
![]() |
#2 |
delishhhh
|
![]() Cevap : Bir Dolmuş Hikayesi(2 Dk.nızı Ayırıp Okuyun Lütfen)sırlar dünyası ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
kazimturan
|
![]() Cevap : Bir Dolmuş Hikayesi(2 Dk.nızı Ayırıp Okuyun Lütfen)takdir i ilahi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Bir Dolmuş Hikayesi(2 Dk.nızı Ayırıp Okuyun Lütfen)tek bildiğim şey ALLAH büyük ve heryerde gözüküyor
|