![]() |
Bugün Durgunum Anne.....!!!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() Bugün Durgunum Anne.....!!!!!bugün durgunum anne
bir kurşun değdi yüreğime kanıyor kalbim akıyor sevdam bir mahkum gibi kafesteyim sanki demir parmaklıklar sesimi emiyor duyuramıyorum ellerim kelepçeli yazamıyorum gözlerim bakamıyor göğe kaç zamandır sesini duyamıyorum kuşlardan bugün durgunum anne susuz kalmış ırmak gibi kuruyorum sanki her saat bir yatağından çekiliyorum dünyanın biraz daha kısılıyor sesim bende duyamıyorum kendimi sadece kalbim konuşuyor ![]() ![]() ![]() bugün yorgunum anne ayrılık geldi yine hiç bir şeye elime atmak istemiyorum sadece uyumak istiyorum belki göz kapaklarım uykuya yenilince unuturum dertleri avuturum kendimi rüyalarımda bugün yorgunum anne ellerim boşluğa uzanmış dudaklarım dua edecek mecali arıyor ![]() ![]() bugün suskunum anne kelimelere zincir vurdum dilim çeviremiyor onun adını gözyaşlarım ayak izlerine karışmış yürüdükçe çoğalıyor adı kalbime batıyor kendimi geri çekiyorum bugün suskunum anne güneşin alnında yürüyorum ![]() ![]() ![]() ben onu çok özledim çok özlüyorum özlüyorum anne ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Bugün Durgunum Anne.....!!!!! |
![]() |
![]() |
#2 |
Verus_TR
|
![]() Cevap : Bugün Durgunum Anne.....!!!!!Güzel şiirmiş ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|