|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
anahtarını, işletim, kırabiliriz, lisans, sisteminizi, ürün |
![]() |
İşletim Sisteminizi Lisans Ürün Anahtarını Nasıl Kırabiliriz? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İşletim Sisteminizi Lisans Ürün Anahtarını Nasıl Kırabiliriz?İşletim Sisteminizi lisans ürün anahtarını Nasıl Kırabiliriz? İşletim Sisteminizi lisans ürün anahtarını Nasıl Kırabiliriz? Öncelikle google ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra aşağıdaki işlemleri sırasıyla yapınız ![]() ![]() ![]() Not: Konuda kesinlikle serial verilmemiştir ![]() ![]() 1) Net ile bağınız kalmasın ![]() ![]() 2)Başlat--> Çalıştır--> regedit komutunu girelim ![]() 3) HKEY_LOCAL_MACHINE--> SOFTWARE--> Microsoft--> Windows NT--> CurrentVersion--> WPAEvents anahtarını acın sağ taraftan OOBEtimer cift tiklayın ![]() ![]() 4) Başlat--> Çalıştır--> regedit ( %systemroot%/system32/oobe/msoobe ![]() ![]() 5) Karşınıza gelecek pencerede seçeneklerden müsteri hizmetlerine telefon etmek istiyorum'a tıklayın ve ''ileri''ye basın ![]() ![]() ![]() 6) HKEY_LOCAL_MACHINE--> SOFTWARE--> Microsoft--> Windows NT--> CurrentVersion--> WPAEvents'a tekrar gidin ve OOBE timer a tekrar tıklayın, önceden girmiş olduğumuz FF değerini silin ![]() 7) Baslat--> Çalıstır--> regedit ( %systemroot%/system32/oobe/msoobe ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|