Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anahtarını, işletim, kırabiliriz, lisans, sisteminizi, ürün

İşletim Sisteminizi Lisans Ürün Anahtarını Nasıl Kırabiliriz?

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İşletim Sisteminizi Lisans Ürün Anahtarını Nasıl Kırabiliriz?

İşletim Sisteminizi lisans ürün anahtarını Nasıl Kırabiliriz?
İşletim Sisteminizi lisans ürün anahtarını Nasıl Kırabiliriz?

Öncelikle googlecom adresinden aratarak mevcut işletim sisteminizin 25 haneli ürün anahtarını bulunuz (SP2 için)

Sonra aşağıdaki işlemleri sırasıyla yapınız

Not: Konuda kesinlikle serial verilmemiştir Önceden illegal olan lisansı, satın aldığınız lisans paketi ile değiştirmek için anlatılmıştır

1) Net ile bağınız kalmasın Bağlantıyı kesin

2)Başlat--> Çalıştır--> regedit komutunu girelim

3) HKEY_LOCAL_MACHINE--> SOFTWARE--> Microsoft--> Windows NT--> CurrentVersion--> WPAEvents anahtarını acın sağ taraftan OOBEtimer cift tiklayın FF değerini verip çıkın

4) Başlat--> Çalıştır--> regedit ( %systemroot%/system32/oobe/msoobeexe /a )komutunu verin

5) Karşınıza gelecek pencerede seçeneklerden müsteri hizmetlerine telefon etmek istiyorum'a tıklayın ve ''ileri''ye basınAnahtarini Değiştire basın ve İnternetten işletim sistemi keyi bulun ve giriniz Artık burdan çıkın

6) HKEY_LOCAL_MACHINE--> SOFTWARE--> Microsoft--> Windows NT--> CurrentVersion--> WPAEvents'a tekrar gidin ve OOBE timer a tekrar tıklayın, önceden girmiş olduğumuz FF değerini silin

7) Baslat--> Çalıstır--> regedit ( %systemroot%/system32/oobe/msoobeexe /a) tekrar girin ve ürünün aktif olduğuna dair yazıyı göreceksiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com