Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgisayarınızda, çalışmıyor, çözüm, dosya, indiremiyorsanız, internetten, işte, komutlar

Bilgisayarınızda Komutlar Çalışmıyor Ve İnternetten Dosya İndiremiyorsanız İşte Çözüm

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bilgisayarınızda Komutlar Çalışmıyor Ve İnternetten Dosya İndiremiyorsanız İşte Çözüm

Sorunun ile alakalı bir kaç fikrim varBilgisayarına virüs girmiş olabilir , pc'de virüs programın kurulu ve aktif durumda mı ? , yada kaç tane virüs programı var birden fazla mı çakışma yapıyor da olabilir ? Download başlarken pc'nin yaptığı restart her download işleminde mi yapıyor yoksa sadece bir linktemi çünkü indirdiğin dosya'da virüs vs zararlı bir içerik barındıyor olabilir

Sana önerim bu dediğim konuları dikkate alıp Bilgisayarım > Özellikler > Başlangıç ve Kurtarma - Ayarlar > Sistem Hatası Tabın'daki Otomatik Olarak Yeniden Başlat Onay Kutusundaki İşaretin Aktifliği'ni Kaldırman

Daha sonra hata veren işlemi tekrar etmen yani download ettiğin linki tekrar dene muhtemelen sistem restart etmiycek ve sana bir hata kod'u vericek o zaman sorunu çözmemiza daha kolay olabilir

AYRICA

pc normal çalışıyor ama başlat-çalıştır- çalıştır komutları çalışmıyor antivirüz kuramıyorum hata veriyor disk birleştir çalışmıyor hata veriyor exlorerdan programlar indiremiyorum birazda pc yavaş Diyorsanız

IE 6'da :

1Internet Explorer'ı başlatın
2 Araçlar menüsünde Internet Seçenekleri'ni tıklatın
3Gelişmiş sekmesinde, Akıllı etiketleri etkinleştir onay kutusunu tıklatıp temizleyin
4Tamam'ı tıklatın ve sonra Internet Explorer'ı yeniden başlatın

IE 7'de :
1Internet Explorer'ı başlatın
2 Araçlar menüsünde Internet Seçenekleri'ni tıklatın
3Gelişmiş sekmesinde, Kod hata ayıklamasını devre dışı bırak (diğer) ve kod hata ayıklamasını devre dışı bırak (internet explorer)onay kutularını tıklatıp temizleyin
4Tamam'ı tıklatın ve sonra Internet Explorer'ı yeniden başlatın

İşlemi yaptıktan sonra virüs programı yükleyip bilgisayarınızı tarayın

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com