Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
buldum, evcilleştireyim, kedi, vahşi

Bir Kedi Buldum Vahşi Nasıl Evcilleştireyim

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kedi buldum çok yazık biraz yetişkine benziyor evcilleştirmek istiyorumApartmanın bodrumunda y6aşıyorSabahları alarm olarak apartmanı uyandırıyorAma onu atacaklar ne yapıp edip evcilleştirmem gerek ????? :(
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-11-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Alıntı:

Nes10´isimli üyeden Alıntı

Kedi buldum çok yazık biraz yetişkine benziyor evcilleştirmek istiyorumApartmanın bodrumunda y6aşıyorSabahları alarm olarak apartmanı uyandırıyorAma onu atacaklar ne yapıp edip evcilleştirmem gerek ????? :(

Size tavsiyem öncelikle bir veterinere götürmeniz sağlık kontrollerini ve aşılarını yaptırmanız ordan bilgi toplamanız ve sonrasında evinizde besleyerek alıştırmaya çalışmanız olacak yanlız bu bir sokak kedisi ise biraz uğraş gerektireceğe benziyor kolay gelsin

[img]images/smilies/maxih1 (3)gif[/img]

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com