|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
dinliyorum, etkin, getirebiliriz, hale, msn, özelliğini |
![]() |
Msn De Ne Dinliyorum Özelliğini Nasıl Etkin Hale Getirebiliriz? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Msn De Ne Dinliyorum Özelliğini Nasıl Etkin Hale Getirebiliriz?Msn de Ne Dinliyorum Özelliğini Nasıl Etkin Hale Getirebiliriz? Msn de Ne Dinliyorum Özelliğini Nasıl Etkin Hale Getirebiliriz? Kişiler müziğinizi göremiyor Şarkı bilgilerini kişilerinizle paylaşmak için Windows Live Messenger ve Windows Media Player uygulamalarını birlikte çalışacak şekilde yapılandırmanız gerekir ![]() Messenger uygulamasını yapılandırmak için:[*]Araçlar menüsünü tıklatın ve sonra Seçenekler'i tıklatın ![]() ![]() ![]() ![]() Messenger yapılandırıldıktan sonra, Windows Media Player uygulamasını da Messenger ile birlikte çalışacak şekilde yapılandırmanız gerekir ![]() Windows Media Player sürüm 11'i yapılandırmak için:[*]Windows Media Player programını başlatın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Windows Media Player uygulamasının diğer tüm sürümleri için:[*]Windows Media Player programını başlatın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Not Bu özellik Microsoft Windows 2000 veya sonraki sürümüyle ve Windows Media Player 9 veya sonraki sürümüyle uyumludur |
![]() |
![]() |
|