Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
için, kayıt, msn, msne, olabilirim, olabilmek, olma, olur

Msn'e Nasıl Kayıt Olabilirim? Msn Kayıt Olabilmek İçin - Msn'e Kayıt Olma Nasıl Olur?

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Msn'e Nasıl Kayıt Olabilirim? Msn Kayıt Olabilmek İçin - Msn'e Kayıt Olma Nasıl Olur?

MSN'e Nasıl Kayıt Olabilirim? MSN Kayıt Olabilmek İçin - MSN'e Kayıt Olma Nasıl Olur?
MSN'e Nasıl Kayıt Olabilirim? MSN Kayıt Olabilmek İçin - MSN'e Kayıt Olma Nasıl Olur?

Bu seferki yazımızda yeni başlayan kullanıcılar için Nasıl bir Msn adresi edineceklerini ele alacağız

Msn Messenger (Yeni Adı ile Windows Live Messenger) Günümüzde yaygın olarak kullanmakta olan bir iletişim aracı Gerek verdiği hizmerlerde ücret talep etmemesi gereksede kullanışlılığı nedeniyle messenger, iş, ev ortamının vazgeçilmez olmasının yanısıra, Arkadaş ortamlarınında da vazgeçilmez Telefondan yapacağınız sesli konuşmayı bilgisayar ortamında yapabileceğinizi ve üstüne üstük bunu Görüntülü olarak gerçekleştirebileceğinizi biliyormusunuz?

Messenger'da sesli konuşmanın yanısıra herkes tarafından bilinen yazışmadan bahsetmeme bile gerek yok Birçok ifade gözkırpma paketleri ile duygularınızı belli edebileceğiniz en etkili yol

Kardeşimden biliyorum, bizim mektup , yakın zamanda ise SMS ile yaptığımız aşk atışmaları artık Messenger'e taşınmış

Uzatmıyor ve kısa kesiyorum
Messenger Hesabınız Yokmu ? ( Hemen bir tane edinin! )

Msn Messenger ile yukarıda saadece birkaç özelliğini anlattığımda heycanlananlarınız mutlaka olacaktır Haydi o zaman, yeni bir messenger hesabı almakla işe başlıyalım Öncelikle Buraya Tıklayın ve açılan sayfayı istenilen bilgileriniz ile doldurun Zaten türkçe olan sayfada zorluk çekmeyeceksiniz

işleminizi tamamladığınızda kendinize akılda kalır, ancak tahmin edilmesi zor bir şifre seçtiğinizden emin olmalısınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com