![]() |
Ezel Ve Eyşan - Ezel'in Eyşan'a Yazdığı Mektup - Ezel'in Eyşan'a Yazdığı Yazı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ezel Ve Eyşan - Ezel'in Eyşan'a Yazdığı Mektup - Ezel'in Eyşan'a Yazdığı YazıEzel Ve Eyşan - Ezel'in Eyşan'a Yazdığı Mektup - Ezel'in Eyşan'a Yazdığı Yazı Ezel Ve Eyşan - Ezel'in Eyşan'a Yazdığı Mektup - Ezel'in Eyşan'a Yazdığı Yazı Eyşan ![]() ![]() Ben sana yanlış bir yerden edilmiş büyük bir yemin gibiydim Beni hep aynı yerimden yaralayan o eve yinede döneyim istedim Ahh benim sesimle söylesemde inanmazlar benzemiyor çünkü bir dile Döndüğüm, döndüğüm ama döndüğüm,döndüğüm bu sema sensin döndüğüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen benim kara ömrümü vuran suyumu harelendiren sevincimdin Onu sevebileceğinin en yücesiyle sevdin ![]() ![]() Titreme daha fazla kalbim ![]() ![]() Bağışla kendini artık, onu da bırak gitsin ![]() ![]() O senin en ezel gününden kaderin Sen onu nasılsa bin kere daha seveceksin Eyşan, Bu mektubu sana gerçeği söylemek için yazdım ![]() ![]() Benim adım Ömer Ben senden imkansızı istiyorum Ben senden artık kendimi istiyorum Ben artık senden gidiyorum Elveda can düşmanım Elveda sevgilim ![]() ![]() Ben artık eve dönüyorum ![]() |
![]() |
![]() |
|