|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
lanet, olası, satırlarıma, sığmayan, yazıyorum, yokluğunu |
![]() |
Yokluğunu Yazıyorum Satırlarıma Sığmayan O Lanet Olası Yokluğunu ! |
![]() |
![]() |
#1 |
gothicc_girll26
|
![]() Yokluğunu Yazıyorum Satırlarıma Sığmayan O Lanet Olası Yokluğunu !![]() yokluğunu yazıyorum ey sevgili, satırlarıma sığmayan o lanet olası yokluğunu ![]() ![]() ![]() Bir elimde tükenmek bitmeyen sigaram diğer elimde seni unutturur düşüncesiyle içerek daha çok hatırladığım içkim ![]() ![]() Neyleyim sensiz geceleri, sensiz uykuları, sensiz rüyalarımı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir şiir yazdım sevdamıza, her okuduğumda bıçak saplanıyordu yüreğime ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kader bana inat, bense kadere karşı koyuyordum ama yenilende, kaybedende sevdamız oluyordu herseferinde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaç hain bıçak deldi geçti yüreğimi taşıyamıyorum artık, bedenim düştü düşecek, görmüyor gözlerim, kulaklarm işitmiyor hic bir sözü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
|