![]() |
Ülkelerin Yönetim Biçimleri Nelerdir? Ülkelerin Yönetim Biçimi Nedir Nelerdir? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ülkelerin Yönetim Biçimleri Nelerdir? Ülkelerin Yönetim Biçimi Nedir Nelerdir?Ülkelerin Yönetim Biçimleri Nelerdir? Ülkelerin Yönetim Biçimi Nedir Nelerdir? Ülkelerin Yönetim Biçimleri Nelerdir? Ülkelerin Yönetim Biçimi Nedir Nelerdir? Devlet Yönetim Biçimleri - Oligarşi Devlet Yönetim Biçimleri - Konfederasyon Devlet Yönetim Biçimleri - Federasyon Devlet Yönetim Biçimleri - Teokrasi Devlet Yönetim Biçimleri - Cumhuriyet |
![]() |
![]() |
![]() |
Ülkelerin Yönetim Biçimleri Nelerdir? Ülkelerin Yönetim Biçimi Nedir Nelerdir? |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ülkelerin Yönetim Biçimleri Nelerdir? Ülkelerin Yönetim Biçimi Nedir Nelerdir?Yönetim biçimleri nelerdir? monarşinin=yöneticisi, halkın rolü, geçmişte uygulandığı devletler ,günümüzde uygulandığı ülkeler ,yönetici açısından avantajları ,yönetici açısından dezavantajları ,halk açısından avantajları ,halk açısından dez avantajları oligarşinin=yöneticisi, halkın rolü, geçmişte uygulandığı devletler ,günümüzde uygulandığı ülkeler ,yönetici açısından avantajları ,yönetici açısından dezavantajları ,halk açısından avantajları ,halk açısından dez avantajları teokrasinin=yöneticisi, halkın rolü, geçmişte uygulandığı devletler ,günümüzde uygulandığı ülkeler ,yönetici açısından avantajları ,yönetici açısından dezavantajları ,halk açısından avantajları ,halk açısından dez avantajları cumhuriyetin=yöneticisi, halkın rolü, geçmişte uygulandığı devletler ,günümüzde uygulandığı ülkeler ,yönetici açısından avantajları ,yönetici açısından dezavantajları ,halk açısından avantajları ,halk açısından dez avantajları |
![]() |
![]() |
|