|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ekleyebilirim, msn, nickine, niki, yapma, yazılar, şekilli |
![]() |
Şekilli Msn Niki Yapma - Msn Nickine Nasıl Şekilli Yazılar Ekleyebilirim? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şekilli Msn Niki Yapma - Msn Nickine Nasıl Şekilli Yazılar Ekleyebilirim?Şekilli Msn Niki Yapma - MSN Nickine Nasıl Şekilli Yazılar Ekleyebilirim? Şekilli Msn Niki Yapma - MSN Nickine Nasıl Şekilli Yazılar Ekleyebilirim? Nickinizi kutular içinde yazmak için aşağıdakini uygulayın: [̲̅x̲̅][̲̅x̲̅][̲̅x̲̅][̲̅x̲̅][̲̅x̲̅] x yerine nickinizin harflerini yazıp kopyalayın ve msn nize yapıştırın ![]() Ayrıca bunlarıda deniyebilirsiniz ![]() Nickinizi görünmez yapmak için aşağıdakileri uygulayın: -Araçlardan seçeneklen menüsüne girin ![]() -Görüntü Adım yazan yere tıklayarak -Eski nickinizi silerek Alt tuşuna basıp aynı anda 255 i tuşlayın ![]() -Uygula diyip çıkın ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Şekilli Msn Niki Yapma - Msn Nickine Nasıl Şekilli Yazılar Ekleyebilirim? |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şekilli Msn Niki Yapma - Msn Nickine Nasıl Şekilli Yazılar Ekleyebilirim?///////////////////////////////////Komik Nickler//////////////////////////////////// *uzun lafın kısası : UL *Bebeğinizin altına yapmasını istemiorsanız çevirin üstüne yapsın ![]() *Yarasa çok faydalı bir hayvandır ![]() ![]() *Bu erikson, başka erik yok ![]() *Kadın hakkı yoktur çünkü hakkı erkek ismidir ![]() *En son gülen sen olacaksın ![]() ![]() ![]() ![]() *Allah'ım kendim için birşey istemiorum ![]() ![]() *Gerçekler acıdır, baklava tatlıdır ![]() ![]() *Yerin kulağı vardır, benimde kulağım var ![]() *Bilmemek ayıp deil yeterki çaktırma ![]() *Tam öğrenmeye başlamıştımki okul bitti ![]() *Ey yükselen nesil ![]() ![]() ![]() ![]() *Eger dünya delikanli olsaydi yuvarlak olmazdi *Gençligim aci veriyordu ameliyatla aldirdim *Selam, ben Aydan Sener - Hadi yaa ![]() ![]() ![]() *Yes abicim, Türkçe egitime benden de okey!!! *Ilahi Azrail sen adami öldürürsün *Oglumun adini mafya koydum, artik bi mafya babasiyim! *Sen hic sahanda yumurta yedin mi? Evet ![]() ![]() ![]() ![]() *Bataryası zayıf rüyalarımıza şebeke hatası nedeniyle 1 süre ulaşılamadı ![]() ![]() *Bu cekicilik, bu asalet,hele o büyülü gözler ![]() ![]() ![]() *Sün seni çok bekledik toplu resim çektirecektik ![]() *sevmek cay, sevilmek seker bizim gibi garibanlar cayi sekersiz icer ![]() *Dünya döner ay kebap *Adamin biri yerde elli bin lira bulmus, ayakli bin lira bulamamis ![]() ![]() ![]() *Noel babanin niye hiç eli yoktur? ![]() ![]() ![]() ![]() *Adamin biri "saat kaç" demis saat de kaçmis *O kadar iyi uyurum ki bu isi gözüm kapali yaparim *Kaptan ali sesleniyor kaptan ali sesleniyor; "cikarin beni bu kaptan *Kaynanamı kaybettim görenlerin görmezlikten gelmeleri rica olur *Saçımı süpürge yaptım elektrik süpürgesi çıktı beni terk etti *Yasınız kaç? -Vallahi her yıl değişiyor *Kabadayılığa yer yok demişler, kabadayı ayakta kalmış *Aşk havuzuna aptal düşer ama beni ittiler! |
![]() |
![]() |
|