|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bölümleri, gelişme, giriş, kompozisyon, nelerdir, olan, sonuç, örneği, örnek |
![]() |
Giriş, Gelişme Ve Sonuç Bölümleri Olan Kompozisyon Örneği Nelerdir? Kompozisyon Örnek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Giriş, Gelişme Ve Sonuç Bölümleri Olan Kompozisyon Örneği Nelerdir? Kompozisyon ÖrnekGiriş, Gelişme Ve Sonuç Bölümleri Olan Kompozisyon Örneği Nelerdir? Kompozisyon Örnek Giriş, Gelişme Ve Sonuç Bölümleri Olan Kompozisyon Örneği Nelerdir? Kompozisyon Örnek ÇEVRE Önce sevdim dedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerin çok güzel dedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evet dedim işte bu!!!o yalnızca kendini sevdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra gözlerimden yaşlar aktı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çünkü aslında ben sendim!!!dedi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Giriş, Gelişme Ve Sonuç Bölümleri Olan Kompozisyon Örneği Nelerdir? Kompozisyon Örnek |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Giriş, Gelişme Ve Sonuç Bölümleri Olan Kompozisyon Örneği Nelerdir? Kompozisyon ÖrnekSEV(ME)DİM Önce sevdim dedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerin çok güzel dedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evet dedim işte bu!!!o yalnızca kendini sevdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra gözlerimden yaşlar aktı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çünkü aslında ben sendim!!!dedi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Giriş, Gelişme Ve Sonuç Bölümleri Olan Kompozisyon Örneği Nelerdir? Kompozisyon ÖrnekYurt Sevgisi Yurt, üzerinde yaşadığımız kültürümüzü oluşturan memleket dediğimiz toprak parçasıdır Bir toplumda yurt sevgisi olmazsa eğer, vatandaşlık da havada kalır ![]() Atalarımız bu memleketi ve toprakları korumak için çok savaşlar vermişlerdir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu vatan bizlere atalarımızdan miras kalmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|