Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
facebook, kimlik, onayı, yapılır

Facebook Kimlik Onayı - Facebook Kimlik Onayı Nasıl Yapılır?

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Facebook çok konuşulacak yeni bir uygulama ile yine gündeme geliyor Sahte ve spam hesapların önüne geçebilmek için hesap sahiplerinden kimlik fotoğrafları istenilecek 17 Şubat itibarı ile kullanıcılara bilgilendirme mesajları gönderilmeye başlanacak

Facebook çok konuşulacak yeni bir uygulama ile yine gündeme geliyor Sahte ve spam hesapların önüne geçebilmek için hesap sahiplerinden kimlik fotoğrafları istenilecek 17 Şubat itibarı ile kullanıcılara bilgilendirme mesajları gönderilmeye başlanacak

Facebook sahte ve spam hesaplara karşı kimlik gönderimine dayalı yeni bir uygulama başlatıyor Bu yeni uygulama kullanıcıların akıllarında "hesaplarımızın çalındığı bir ortamda kimlik bilgilerimiz nasıl korunabilir?" sorusunu getirse de Facebook daha güvenli ve daha gerçek bir sosyal ağ yaratma peşinde Yarından itibaren tüm kullanıcılarına kimlik doğrulaması için bilgi mesajı gönderilecek Doğrulamayı gönüllü seçmeniz gerekiyor

Bu kullanıcılardan daha sonra silinecek hükümet tarafından düzenlenmiş fotoğraflı bir kimlik, bir görüntü sunmaları istenecektir Ayrıca arama ve parantez içinde gerçek adının yanında görüntülenebilir veya bir yedek olarak onları bulmak için kullanılabilecek bir “alternatif isim” girmek için seçenek sunulur
Hesaplarını gerçek isimleri ile doğrulayanların profillerinin altında gerçek isimleri de yazacak Ve Facebook aramalarda ve önerilen kişilerde ayrıcalıklı olacaklar

Daha güvenli bir Facebook için yapılacak önlemler şuan için bu şekildeTabi ki Türk kullanıcılar nasıl bakar bu işe orası oluşacak arz ve talebe bağlı olarak buradan aktarmaya çalışacağız

Kapatılan, çalınan veya reklam sayfasına dönüşen hesaplar için ne yapılmalı

Kapatılan hesaplarda karşınız hesabın size ait olduğunu doğrulamaz için gelen bilgi sayafalarındaki yönlendirmeleri takip ederek ve bilgileri doldurarak hesabınızı geri alabilirsiniz

Bu sayfalara Facebook Yardım kısmından ulaşabilirsiniz

Reklam Sayfasına Dönüşen Hesaplar

Reklam sayfasına dönüşen hesaplarınız için iste öncelikle sorununuzu tam olarak anlatan açıklayıcı bir dil ile metin hazırlamalısınız ve bu metni aşağıdaki mail adreslerini göndermelisiniz Fakat öncesinde aşağıdaki adımları takip ederek facebook'un kendi hata gönderme sayfalarından sorununuzla ilgili bilgiyi ve ekran görüntüsünü göndermeniz gerekmektedir
ADIM 1
ADIM 2
ADIM 3
ADIM 4
Bu adımları tamamladıktan sonra yazdığınız metni olumlu veya olumsuz bir cevap alana kadar 2-3 günde bir aşağıdaki mail adreslerine gönderin
disabled@facebookcom
info@facebookcom
appeals@facebookcom
ip@facebookcom

Çalınan hesaplarınız için;

Karşınıza çıkan sorgu sayfalarının hiçbiri sonuç vermedi ve hesabınız kilitlendi ise yukarıda vermiş olduğumuz destek maillerine sorununuzu anlatan bir metin ile hesap bilgilerinizi, en son başarılı giriş tarihinizi, en son şifrenizi yazarak sonuç alana kadar 2-3 günde bir mail atınız kesin dönüş yapılacaktır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com