|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
facebook, kimlik, onayı, yapılır |
![]() |
Facebook Kimlik Onayı - Facebook Kimlik Onayı Nasıl Yapılır? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Facebook Kimlik Onayı - Facebook Kimlik Onayı Nasıl Yapılır?Facebook Kimlik Onayı - Facebook Kimlik Onayı Nasıl Yapılır? Facebook Kimlik Onayı - Facebook Kimlik Onayı Nasıl Yapılır? Facebook çok konuşulacak yeni bir uygulama ile yine gündeme geliyor ![]() ![]() ![]() Facebook çok konuşulacak yeni bir uygulama ile yine gündeme geliyor ![]() ![]() ![]() Facebook sahte ve spam hesaplara karşı kimlik gönderimine dayalı yeni bir uygulama başlatıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu kullanıcılardan daha sonra silinecek hükümet tarafından düzenlenmiş fotoğraflı bir kimlik, bir görüntü sunmaları istenecektir ![]() ![]() Hesaplarını gerçek isimleri ile doğrulayanların profillerinin altında gerçek isimleri de yazacak ![]() ![]() Daha güvenli bir Facebook için yapılacak önlemler şuan için bu şekilde ![]() ![]() Kapatılan, çalınan veya reklam sayfasına dönüşen hesaplar için ne yapılmalı Kapatılan hesaplarda karşınız hesabın size ait olduğunu doğrulamaz için gelen bilgi sayafalarındaki yönlendirmeleri takip ederek ve bilgileri doldurarak hesabınızı geri alabilirsiniz ![]() ![]() Bu sayfalara Facebook Yardım kısmından ulaşabilirsiniz ![]() ![]() Reklam Sayfasına Dönüşen Hesaplar ![]() Reklam sayfasına dönüşen hesaplarınız için iste öncelikle sorununuzu tam olarak anlatan açıklayıcı bir dil ile metin hazırlamalısınız ve bu metni aşağıdaki mail adreslerini göndermelisiniz ![]() ![]() ADIM 1 ADIM 2 ADIM 3 ADIM 4 Bu adımları tamamladıktan sonra yazdığınız metni olumlu veya olumsuz bir cevap alana kadar 2-3 günde bir aşağıdaki mail adreslerine gönderin disabled@facebook ![]() info@facebook ![]() appeals@facebook ![]() ip@facebook ![]() Çalınan hesaplarınız için; Karşınıza çıkan sorgu sayfalarının hiçbiri sonuç vermedi ve hesabınız kilitlendi ise yukarıda vermiş olduğumuz destek maillerine sorununuzu anlatan bir metin ile hesap bilgilerinizi, en son başarılı giriş tarihinizi, en son şifrenizi yazarak sonuç alana kadar 2-3 günde bir mail atınız kesin dönüş yapılacaktır ![]() |
![]() |
![]() |
|