Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dünyanın, insanı, küçük, kız

Dünyanın En Küçük İnsanı Bu Kız

Eski 06-11-2009   #1
yesimciwciw

Dünyanın En Küçük İnsanı Bu Kız

DÜNYANIN EN KÜÇÜK INSANI BU KIZ

En ufak insan o: Boyu 35 santim, ağırlığı taş kadar!

Jyoti Amge, 15 yaşında bir kız çocuğu Hindistan’ın Nagpur kentinde ailesiyle yaşıyor Devlet okulunda okuyor Onu yaşıtlarından ayıran, boyunun 35 cm, ağırlığınınsa orta boyda bir taş kadar olması Amge’nin vücudu yeterli oranda hormon üretmediği için gelişmesi çok yavaş olmuş ve o şimdi dünyanın en küçük insanı
Doktorlar küçük kızın en fazla birkaç santimetre daha büyüyeceğini söylüyor fakat o bir gün arkadaşları kadar uzun olabileceğine inanıyor; “Üç yaşımdayken farklı olduğumu anlamıştım İnsanlar oyuncak olduğumu düşünüyor ama bir insanım!” diyor

Kullandığı her şey minik
Okuldaki sırası, üniforması ve kullandığı eşyalar minyatür Hayalleriyse küçük değil O bir aktris olmak istiyor Aslına bakılırsa bu hayali için ilk adımını da atmış ve Hindistan’ın starlarından Mika Singh’in klibinde oynamış
Jyoti’nin en zevk aldığı şeylerden biri de alışveriş yapıp süslenmek “Büyük bir kıyafet koleksiyonum var Ailemdeki herkes benim için hep bir şeyler alıyor Makyaj yapmayı, güzel modeller gibi giyinmeyi çok seviyorum” diyen Jyoti’nin ailesiyse kızlarındaki sorunun ne olduğunu bilmediklerini söylüyor, bunu fazla da umursamıyorlar
Kendisiyle barışık biri olan Jyoti , “En küçük kız olmaktan çok mutluyum Bütün ilginin bana yönelmesinden hoşlanıyorum, küçük olmaktan utanmıyorum” diyor Zaten bölgede herkesin sevdiği minik kıza tanrıçaymış gibi davranılıyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com