![]() |
Garez Nedir? Garez Nedemek Garez Anlamı Garez Sözlük Anlamı Nedir? Garez Tanımı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Garez Nedir? Garez Nedemek Garez Anlamı Garez Sözlük Anlamı Nedir? Garez TanımıGarez Nedir? Garez Nedemek Garez Anlamı Garez Sözlük Anlamı Nedir? Garez Tanımı Garez Nedir? Garez Nedemek Garez Anlamı Garez Sözlük Anlamı Nedir? Garez Tanımı garez[*]garaz olarak da bilinir bazi yorelerde ki anlami kin, dusmanliktir ![]() ![]() aşkım yuvam hazır mı gelsem yerım hazır mı ilk defa sevmedim mektubunu senın bu el yazın mı bıraktığın gibiyim biraz daha sabırlı hiç acelem yok otur yerıne geldın de kalmadın mı niye bu yürek yarısıyla kavuşmuyor niye bu gönül başucuyla barışmıyor içimde senden bir parçan var uyutmuyor garezi neden bana bu kaderim ne zaman unut desem zorla vurur felek boşuna değil önce bana huzur gerek büyüsü bozuldu seninle sevişmenin günahı senin bu kötü kaderin tutuğunduğun sağlam dalı kesmeyi çok iyi halletin beni üzmeyi oturduğum yerden bu ilişki bitirecek güç yok güzelim[*]okumamyokamaiyiyazarim[*]kayıştan yapılan üzengi ![]() niye bu gönül başucuyla barışmıyor içimde senden bir parçan var uyutmuyor garezi neden bana bu kaderim kısmında; insanda kendini duvardan duvara vurma isteği uyandıran, serdar ortaç parçası ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|