![]() |
Konsol - Konsol Nedir - Konsol Hakkında |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Konsol - Konsol Nedir - Konsol HakkındaKonsol - Konsol Nedir - Konsol Hakkında Konsol - Konsol Nedir - Konsol Hakkında konsol isim Fransızca console 1 ![]() "Mektupları götürmüş konsolun üzerine koyuyordu ![]() ![]() ![]() 2 ![]() "Konsol kiriş ![]() ![]() Birleşik Sözler
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konsol - Konsol Nedir - Konsol Hakkında |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Konsol - Konsol Nedir - Konsol Hakkındabinalarda taban alanından disari dogru kirisler yardimiyla cikilan alan ![]() ![]() ![]() bir kolondan çıkan ancak bittiği yerde bir başka kolona oturmayan kirişler üzerindeki döşeme parçası ![]() elektronik ya da bilgisayarlı sistemlerde denetim paneli ya da birimi ![]() bir ucundan mesnetli cibik arp'ın üst kısmı ![]() ![]() arabalarin gosterge takimi ve elektronik alet edevat kontrol dugmelerinin bulundugu, direksiyon ile on cam arasinda yer alan, genellikle yumusak pilastik, tahta, karbon karisimi malzemeden yapilmis araba parcasi ![]() bulgaristan'dan gelme soydaşların, macırların konsolosluklara verdiği isim ![]() çok rahatlar bu konuda: işletim sistemlerinde grafik arayüz kullanmaksızın sadece komutlarla sistemin yönetilmesine yarayan arabirim ![]() ![]() bir şeyler derlemek gerektiğinde, işletim sistemi cortladığında başvurulacak birincil araç, yenilesi yutulası her daim sevilip okşanası baş tacı edilesi karakutu ![]() |
![]() |
![]() |
|