Anonim Şirketlerde Ek İşyeri Açılışı |
|
|
#1 |
|
Şengül Şirin
|
Anonim Şirketlerde Ek İşyeri AçılışıEK İŞYERİ AÇILIŞI 1 Dilekçe (Yetkiler tarafından veya vekaleten imzalanması, vekaletin aslı veya onaylı sureti eklenmelidir )2 Yönetim Kurulu Kararı (Noter onaylı 2 nüsha)
Cevap : Anonim Şirketlerde Ek İşyeri Açılışı |
|
|
#2 |
|
Şengül Şirin
|
Cevap : Anonim Şirketlerde Ek İşyeri Açılışıİstanbul Ticaret Sicili memurluğuna Türk Ticaret Kanunu ve ilgili yönetmelikler çerçevesinde ………………… ![]() sicil numarasıyla kayıtlı …………………………………………………![]() ünvanlı şirketimizin ekli evrakının incelenerek tescil ve ilan edilmesi talep olunur![]() Şirket ünvanı veya kaşesi yetkili adı ve imzası İrtibat telefon numarası: Ekler: Verilen belgeler yazılmalı Not: Dilekçe vekaleten imzalanıyorsa vekaletname aslı veya noter onaylı sureti eklenmeli
Cevap : Anonim Şirketlerde Ek İşyeri Açılışı |
|
|
#3 |
|
Şengül Şirin
|
Cevap : Anonim Şirketlerde Ek İşyeri Açılışı_________________________________ Anonim Şirketi Karar No: Karar Tarihi : Toplantıya Katılanlar: Yönetim Kurulu şirket merkezinde toplanarak aşağıdaki hususu kara altına almışlardır _____________________________ İLÇE İSTANBUL adresinde ek işyeri açılmasına oy birliği ile karar verilmiştir Yönetim Kurulu Üyesi Yönetim Kurulu Üyesi Yönetim Kurulu Üyesi İMZA İMZA İMZA
|
|