![]() |
Anonim Şirketlerde Genel Kurul |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Anonim Şirketlerde Genel Kurulv\:* {behavior:url(#default#VML);} o\:* {behavior:url(#default#VML);} w\:* {behavior:url(#default#VML);} ![]() GENEL KURUL ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() Görev taksimi ve şirketin temsil ve ilzamının ne şekilde olacağına dair yönetim kurulu kararı (2 nüsha) Yetkili olanların şirket unvanı altında düzenlenmiş imza beyannamesi (1 nüsha) Yönetim kurulu üyeleri ve diğer yetkililerin nüfus cüzdan suretleri (Noter veya muhtar onaylı-1 nüsha) ibraz edilmeli, kararda yeni seçilen yönetim kurulu üyelerinin T ![]() ![]() 6 ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Anonim Şirketlerde Genel Kurul |
![]() |
![]() |
#2 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Anonim Şirketlerde Genel KurulYÖNETİM KURULU ÜYELERİ HAKKINDA DUYURU -Anonim Şirketlerde tüzel kişi temsilcisi olarak yönetim kuruluna seçilen gerçek kişinin hangi tüzel kişiyi temsilen seçildiği hususunun genel kurul tutanağında belirtilmelidir ![]() -Anonim Şirket ve Kooperatiflerde yönetim kurulu üyelerinin ikamet adresleri genel kurul tutanağında veya görev ve yetki dağılımına ilişkin yönetim kurulu kararında belirtilmelidir ![]()
![]() |
|