![]() |
Bana Aşkı Anlat |
![]() |
![]() |
#1 |
KRDNZ
![]() |
![]() Bana Aşkı Anlatyusuf'u andıran
leyla'yı kıskandıran mecnun gözlerinle gel ![]() ![]() gel ve sevgiyi anlat bana vuslatı anlat, kor akşamlarda kavrulduğun beyaz bir martıyı andıran özgürlüğünden uzak, sevgilinin kalbinde hapsolmuş hüznünle gel ![]() ![]() gel ve okşa saçlarımı bir bebek gibi bak bana sonra dünyayı anlat karmaşasıyla, aldatmacasıyla gözlerimdeki isyandan kurtar bedenimi, ayaklanmadan isyanım ![]() ![]() ![]() hakim kırmadan elindeki kalemi vermeden şu emaneti ben, gel ve bana aşkı anlat olağanca doğrusuyla, yanlışıyla ![]() ![]() bir bebek gibi sev beni, bir bebek gibi kucakla ![]() ![]() ![]() mecnun'daki leyla'yı yusuf'taki züleyha'yı kerem'deki aslı'yı anlat bana ![]() ![]() sonra her delikanlının bir mecnun ve her genç kızın aslında bir leyla olduğunu; yarin içimde bir yerlerde durduğunu ve uyanmak için geceyi bulduğunu anlat ![]() bir bebek gibi sev beni, bir bebek gibi kucakla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sonra bırak kırılırsa kırılsın kalem martı kessin ümidini yeniden uçabilmekten ve isyanım ayaklansın ![]() ![]() aşkın tarifini bile yapamadığım hayata elveda dedikten sonra ben, bırak herşey yeniden durağanlaşsın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|