|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
anlamı, sıkıntı, sözlük, tanımı |
![]() |
Sıkıntı Nedir - Sıkıntı Ne Demek - Sıkıntı Sözlük Anlamı Nedir - Sıkıntı Tanımı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sıkıntı Nedir - Sıkıntı Ne Demek - Sıkıntı Sözlük Anlamı Nedir - Sıkıntı TanımıSıkıntı Nedir - Sıkıntı Ne Demek - Sıkıntı Sözlük Anlamı Nedir - Sıkıntı Tanımı Sıkıntı Nedir - Sıkıntı Ne Demek - Sıkıntı Sözlük Anlamı Nedir - Sıkıntı Tanımı sıkıntı isim 1 ![]() ![]() "İçinin sıkıntısını mümkün mertebe gizlemeye çalışarak, dereden tepeden konuşarak oyalandı ![]() ![]() ![]() 2 ![]() "Sıkıntı ve ızdırapla sağa sola döndüm ![]() ![]() ![]() 3 ![]() "İhtiyarın bir para sıkıntısı içinde olduğunu o söylemeden ben keşfetmiştim ![]() ![]() ![]() ![]() 4 ![]() "Bu kış yine, kok kömürü sıkıntısı baş gösterecekmiş ![]() ![]() ![]() 5 ![]() "Atatürk öldüğü zaman Türkiye'nin ufak tefek sıkıntılar dışında hiçbir büyük problemi yoktu ![]() ![]() ![]() Atasözü, deyim ve birleşik fiiller sıkıntı basmak sıkıntı çekmek sıkıntıda olmak sıkıntısı olmak sıkıntı vermek sıkıntıya düşmek sıkıntıya gelememek Birleşik Sözler can sıkıntısı geçim sıkıntısı |
![]() |
![]() |
|