![]() |
Aşkı Dikenler Teller Ortasında Esarete Satıyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
KRDNZ
![]() |
![]() Aşkı Dikenler Teller Ortasında Esarete Satıyorum![]() Teğet SevdaLar Hapishanesi ![]() ![]() ![]() Saçlarının bakışlarına katran dökülmüş yar ![]() ![]() ![]() Işıltılı hayatlarda kalır ömür denilen yaşanmışlıklar ![]() Gün ortası özlemler çıkarır ateşimi ![]() Ayakta kalmaya takati kalamamış bir ruh Ve beden birlikteliğiyle tutunuyorum gözlerine ![]() Deprem korkusuyla yaşayan bir yıkıntıdan Fazla bir şey bekleme ![]() İstesem de dolduramıyorum alın boşluğumdaki üç noktaları ![]() Hatırası gizli düşünüşlerimi ![]() Takvimlerde herhangi bir gün adı Ve sevdakeş bir mevsim kısalığı yaşıyor gecelerim ![]() Dört duvar ortasında eli bıçaklı kabuslar kovalıyor mahpusluğum ![]() Hep vurgun saatlerine düşmüş bir çığlığı ağlarken gözlerim Yitirilmiş eldelerle yetinmeye çalışan Tüccar defterlerine yazıyorum kayıplarımı ![]() Biliyorum ki nutfeye can veren Allah Bir gün emanetini geri isteyecek ![]() Toprak olmaya mecbur bir vücut kalırken geride Ruhumun medcezirleriyle birlikte, Her güneş batışında gelecek pencerenin önüne ![]() Bir türkü serinliğiyle uyanacaksın ![]() Rüyaların dünlere tutsak özgürlükler yaşayacak ![]() Peşini bırakmayacak dünlerin izlerini taşıyan unutulmuşlar, Yalanlar,eylüller,ocaklar,ağustoslar ![]() ![]() ![]() Unutmaya vurduğun her gönül darbesiyle kızıla boyanacaksın ![]() Bir dalgınlıktır alıp başını gidecek uzaklara, Yağmurlar gülümseyecek her beni düşündüğünde ![]() Belki yalnızlık kokmayacak ömründeki dipnotların ![]() ![]() ![]() Elde kalanlarla yetinmeyi öğreneceksin, Bir zamanlar yetinmeyi boş sayan rayihalar ![]() Nihavent hüzünler taşırken yangın Pişmanlıklar susacaksın ![]() ![]() ![]() Ve beni düşünme nerdeyim, sadece bil yeter Teğet geçen sevdaların Mahkemesiz sanığı olarak müebbet yatıyorum, idamımı infaza taşısa da saatler ![]() Teğet sevdalar hapishanesi burası Ben aşkı dikenler teller ortasında esarete satıyorum
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Aşkı Dikenler Teller Ortasında Esarete Satıyorum |
![]() |
![]() |
#2 |
evrem88
|
![]() Cevap : Aşkı Dikenler Teller Ortasında Esarete Satıyorumçok güzel ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|