![]() |
Unutamadığınız Replikler |
![]() |
![]() |
#1 |
Aragorn561
|
![]() Unutamadığınız RepliklerArkadaşlar burada sevdiğiniz film ve dizilerden en sevdiğiniz replik ve diyalogları koyun paylaşalım bence eğlenceli olur diye düşündüm ben başlıyorum filmin/dizinin ismini ister koyun ister koymayın sizin seçiminiz ben başlıyorum ; *Houston, bir sorunumuz var ![]() *Adım Bond, James Bond ![]() *Duvardaki Büyülü Ayna, dünyanın en güzel kadını kim? *Sıra hanginizde? *Sana söyleyebilirdim, ama o zaman seni öldürmem gerekir ![]() *asta la vista, bebek! *Ben kötü değilim, sadece böyle çizildim ![]() *Zaman! Zaman! Zaman nedir? İsviçreliler onu imal eder ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Şimdi şov zamanı! *Bana katil demeye hakkın yok ![]() ![]() *Bir sabah pijamamda bir fil vurdum ![]() ![]() *Gerçekçe konuşurmusunuz? *Eğer yanıtlarım seni korkutuyorsa, o zaman korkutucu sorular sormaktan vazgeçmelisin ![]() ![]() ![]() *Zaman en iyi yazardır ![]() ![]() *Tanrı’yla konuşmak mi istiyorsun? O zaman beraber gidip onu görelim, yapacak daha iyi bir işim yok ![]() ![]() ![]() *Bu açıklanamaz, ama hissedersin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Tüm umudunuzu kaybetmek özgürlüktür ![]() ![]() ![]() *kamyonun sadece kahrolası kapılarını havaya uçurman gerkiyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Ben? Ben dürüst değilim ve dürüst olmayan bir adamın dürüst olmayışına her zaman güvenebilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() *bir ejderhadan daha kötü bir şey var=AMERİKALILAR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Da vinci bugün yaşasaydı mikrodalgada ısıtılmış şusi yer,bir cadillac’ın arka koltuğunda bizimle birlikte çıplak gezerdi ![]() ![]() ![]() *Bu dünyada iki kişiye güvenirim; biri ben, öteki sen değil ![]() *ateş etmen gerektiğinde konuşma ateş et!! *Bu şehir daha klas bir suçluyu hakediyor bende onlara bunu vereceğim ![]() *Hepimiz tutkulu bir yaşam parçasının yan ürünleriyiz (fight club) *Bu maskenin altında etten fazlası var; bu maskenin altında fikir var Bay Creedy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Sanatçılar gerçekleri söylemek için yalanları kullanırken politikacılar yalanlarla gerçekleri örter ![]() ![]() ![]() *Hiç gerçek olduğunu sandığın bir rüya gördün mü? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Ya kahraman olarak ölürsün ya da kötü adama dönüştüğünü görecek kadar uzun yaşarsın ![]() ![]() ![]() ![]() *Şu surata bir gülümseme yerleştirelim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Seninde bildiğin gibi delilik yer çekimi gibi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Peşime düşecek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Bazı insanlar, dünyanın alevler içinde kalışını seyretmek ister ![]() *İnsanlar hükümetlerden korkmamalı, hükümetler insanlardan korkmalı ![]() *Şeytanın yaptığı en büyük kurnazlık, tüm dünyayı yaşamadığına inandırmakmış ![]() *Neden düşeriz, Bruce? Tekrar ayağa kalkmayı öğrenebilmek için ![]() *Sorun aslında ne olduğum değil, yaptığım şeyler beni diğerlerinden ayırır ![]() *Her sihirbazlık numarası üç bölüm ya da perdeden oluşur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Dünya çapında 550 milyondan fazla ateşli silah var ![]() ![]() *Joker: -Asla kafadan başlama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (sonra batman jokerin eline yumruk atar ve joker acı hissetmez) Joker: -Gördün mü??? *Ölüm bütün acılara son veren en son acıdır ![]() ![]() ![]() *Burada işler 3 şekilde yapılır tamam mı? doğru şekilde,yanlış şekilde ve benim yaptığım şekilde *İçinizden en az yarınızı arzuladığımın yarısı kadar bile tanımıyorum, yarınızdan azınıda hakettiğinizin ancak yarısı kadar sevebiliyorum ![]() ![]() ![]() sizdende 1 tane bile olsun istiyorum zamanla artar bunlar (damlaya damlaya göl olur ;)
![]() |
Cevap : Unutamadığınız Replikler |
![]() |
![]() |
#2 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Unutamadığınız RepliklerBen de bir tane yazayım ![]() ![]() Hayatımda en çok güldüğüm şeydi bu gerçekten ![]() ![]() ![]() filmimiz kadir inanır ve ahu tuğba aşkını(!) anlatıyor ![]() K:Seviyorum de A:Hayır!!! K:Seviyorum de A:Hayır!!! K:Seviyorum de ulan k ![]() ![]() ![]() A:Seviyorum K:Yalan söylüyorsun(ardından tokat gelir) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Unutamadığınız Repliklertabi ahu tuğba kesin o tokatı yiyecek :D valal hiç rağbet yok ama ben koyayım prison break'ten michael lincoln'a sorar M : Hazır mısın L : Hayır,sen(hazırmısın) ? H : Hayır (biraz bekler ve) H : Hadi başlayalım buna çok gülmüştüm :D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ysnkrks
|
![]() Cevap : Unutamadığınız Repliklerkamyonun sadece kahrolası kapılarını havaya uçurman gerkiyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kaptım bunu =) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
TiFus
|
![]() Cevap : Unutamadığınız Replikler*Ya kahraman olarak ölürsün ya da kötü adama dönüştüğünü görecek kadar uzun yaşarsın ![]() ![]() ![]() ![]() Bunu Batman Diğil Ben Söylemiştim =)) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Unutamadığınız Repliklerprison break dizisinin t-bag adındaki sapık karakterinden ![]() ![]() ![]() hapishanede klimalar bozulur mahkümlar sıcaktan isyandadır ![]() t-bag gardiyana; -patron bizi daha soğuk nakledemez misiniz? Mesela Afrikaya ![]() Ve zenci bir adamı gösterir -bakın mesela bu adam sabah kalktığında beyazdı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|