![]() |
İstanbul'da Pes Dedirten Olay! |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
![]() İstanbul'da Pes Dedirten Olay!![]() ISTANBUL'DA PES DEDİRTTEN OLAY ! 5 YAŞINDAKİ ÇOCUK ANNESİYLE SAATLERCE KARAKOLDA TUTULDU Hakim emretti, 5 yaşındaki çocuk annesiyle saatlerce karakolda tutuldu Çocuklardan bir tanesinin babası hakim çıkınca, diğer çocuk ve annesi, hakimin emri ile polis merkezine götürülerek ifade için saatlerce burada bekletildi ![]() ![]() ![]() Olay Başakşehir 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Küçükçekmece Adliyesi'nde görevli olduğu öğrenilen Hakim E ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Olayı duyduktan sonra karakola gelen minik Hümeyra'nın babası Cuma Erol, "Lojmanlarda oturan hakimin çocuğu benim çocuğu dövmüş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miniklerin basit bir kavgasından dolayı saatlerdir karakolda olduklarını ifade eden Ayten Erol ise, "Çocuklar tartışmışlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yaklaşık 4 saatlik ifadenin ardından çocuk ile annesi serbest bırakıldı ![]()
![]() |
Cevap : İstanbul'da Pes Dedirten Olay! |
![]() |
![]() |
#2 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : İstanbul'da Pes Dedirten Olay!böyle Hakimlere bayılıyorum tam dayaklıklar canım sıkılıyo döviyim diyorum bi elime geçiremedim :D ama güçlerini böyle kullanan insanlardan nefret ediyorum kontrol edemiyosan bu güç niye buna güçmü denir saçma sapan olaydan neler çıkardı bi hapise attırmadığı kalmıştı ben o kadının kocası olsam akşam bi sokakta ciddi ciddi konuşurdum :D:D:D:D:D teşekkürler
![]() |
Cevap : İstanbul'da Pes Dedirten Olay! |
![]() |
![]() |
#3 | |
yesimciwciw
|
![]() Cevap : İstanbul'da Pes Dedirten Olay!Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |